‘NADesign maakt licht’

Op de VTWonen & Design beurs in de RAI zag ik een prachtig plaid voorbij komen. Een groot plaid, liggend op een erg gave bank. Zó mooi en overduidelijk van fijne kwaliteit. Uiteraard heb ik nagevraagd van wie het plaid afkomstig is. Ik kwam er al snel achter dat kleed (hand!)gemaakt is door NADesign. Bij thuiskomst nam ik een kijkje op de website, namelijk op www.nadesignwinkel.nl. Ik zag het kleed voorbij komen op de site, maar ook zoveel andere mooie spullen…

NADesign is merk met handgemaakte producten.  In 2014 is het bedrijf gestart met een kleine collectie woonaccessoires, die nu uitgegroeid is tot een volwaardige, mooie collectie. De collectie bestaat uit o.a. plaids, kussens, lampen, schalen en kandelaars.

Via Instagrammer Theobert Pot zie ik vaak een mooie, dikke touwlamp voorbij komen. Wat vond ik het leuk om soortgelijke lampen, maar toch heel anders :-), voorbij te zien komen op de site van NADesign. Een lamp van 3 meter lang, gemaakt van wol. ZELF gemaakt in het eigen atelier. In het atelier is NADesign dagelijks volop aan het breien, weven, borduren, bakken en ontwerpen. Geen lopende band werk, maar uniek. En het leuke is dat kleuren en maten (bijna) altijd zijn aan te passen. Als dat geen service is! 🙂

1bdfc54e974a249373eef8ead98cadefb156fbff
Credits foto: http://www.nadesign.com

Ik bestelde een gebreide lamp, geheel naar keuze. Ik heb op voorhand stalen ontvangen, zodat ik zelf de kleur mocht bepalen en niet voor een verrassing kwam te staan. Ik heb gekozen voor een ecru kleurige wol. Als uiteinde van de lamp heb ik gekozen voor hout. Hout met een geschilderde, witte rand. Wat ben ik blij met het resultaat!

img_9625img_9627

Ik heb de lamp een plek gegeven op onze slaapkamer. In de toekomst wil ik het in de woonkamer of in de hal ophangen. Eerst moet ik mijn vriend lief aankijken, want er moet geboord worden. Ik spring een ‘gat in het plafond’ als ik dat er door krijg ;-).  Het liefst hang ik het namelijk aan een mooie, grote haak aan het…….plafond. Benieuwd! 🙂

img_9610img_9617img_9618img_9605

Wil je meer weten of NADesign? Ga dan snel naar www.nadesignwinkel.nl. Wil jij ook dezelfde of een soortgelijke lamp bestellen? Klik hier. Ik ben fan. Jij?

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Jessica schreef:

    Super leuk verhaal en prachtige foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s