Unieke vloerkleden: Rozenkelim.nl

Wat is het toch fijn om verschillende kleden in huis te hebben. Ik ben er dol op. Groot, klein, rond, vierkant, etcetera. Ik heb ze in diverse maten en stijlen in huis. Qua styling kun je er alle kanten mee op en dat maakt het voor mij leuk. En tijdens koude dagen is het toch heerlijk om uit je bed te stappen en je voeten belanden op een kleed. Voelt toch een stuk warmer aan als een koude vloer. Vast een herkenbaar voorbeeld. 🙂

Kennen jullie Rozenkelim? Je hebt het vast voorbij zien komen op o.a. Facebook. Met regelmaat hebben ze leuke winacties en op social media komen de kleden volop in woonkamers voorbij. Ik volg ze met plezier, want ze hebben een fantastische collectie.

Rozenkelim.nl importeert en selecteert vintage vloerkleden uit Turkije, Iran Marokko en Moldavië. Rozenkelims komen uit Moldavie, de recoloured vloerkleden en patchwork kleden uit Turkije en Iran en de Beni Ouarain vloerkleden uit Marokko. Alle kelims, recoloured vloerkleden en berbers zijn authentieke en oude vloerkleden. Elk vloerkleed is daardoor uniek. Te gek toch? En het leuke vind ik  dat ze ook patchwork kleden kunnen leveren op maat.

Vrij recent is in de collectie een vintage replica kleed opgenomen. Betaalbaar en ERG leuk! Een kleed met mooie, zachte pastelkleuren. En het zal jullie niet zijn ontgaan. Op pastel ben ik dol :-). Het kleed is al een ware hype op social media.  Ik vind het gaaf. Jij?!

img_0058

Het replica vloerkleed is machinaal nagemaakt. Het materiaal bestaat uit 30% polyester en 70% wol. Er wordt aangeraden op de site er een ondertapijt bij te bestellen, omdat het replica kleed wat dunner is. Het tapijt is in twee verschillende afmetingen te verkrijgen. Ik bestelde het kleed in de afmeting 230 x 160, zodat ik het op verschillende plekken in huis kan gebruiken. Ik ben er ‘wild’ van en mijn zoon Koen ook :-).

img_9922 img_0032-1img_0038img_0060img_9914img_9923

Wil je een kijkje nemen op de website van Rozenkelim? Klik hier. Wil je meer informatie over het door mij bestelde kleed? Klik hier. Zoveel keus, zoveel leuks! FAN.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s