Allerwarmst

Ken jij de prachtige plaids van Allerwarmst.nl? Het zijn mooie, warme plaids, waar je heerlijk onder weg wilt kruipen. Ik in ieder geval wel! :-). En niet alleen zijn ze mooi om onder weg te kruipen, ook is het een blikvanger in huis.

Oprichtster Renate, wilde als sinds ze een klein meisje was, alles zelf doen en leren. Dol was ze dan ook op cursussen en workshops. Een paar jaar geleden zag ze mooie, grof gebreide dekens. Op dat moment niet in Nederland te verkrijgen. Ze besloot het dan ook zelf te gaan maken. Ze is zich gaan verdiepen in materialen en is een zoektocht gestart naar perfecte garen. Dikke garen die tegen een stootje kunnen. En dat is na lang zoeken gelukt! En zo begon Renate met haar onderneming Allerwarmst. Ze is een echte huismus en haar kinderen vinden het heerlijk om in de avond weg te kruipen en te knuffelen onder een deken op de bank. Zoals ze het zelf omschrijft: ‘Allerwarmst op z’n best’. 🙂

img_9438

Allerwarmst gebruikt 100% Merinowol. Merinowol is afkomstig van het Merinoschaap. Een ras dat vooral in Australië en Nieuw Zeeland voorkomt. Het is een superfijne en lichte vezel die niet kriebelt. Heb je astma of een allergie? Dat is dus geen probleem, want de wol is niet te vergelijken met een normale wol. Ook voor mensen met een gevoelige huid is het ideaal. Wol wordt bij Allerwarmst op een diervriendelijke manier verkregen en is mulesing vrij.

Het plaid is te verkrijgen in verschillende kleuren. Het garen wordt met de hand gesponnen, waardoor het een uniek plaid is. Hierdoor kan de levertijd wat langer zijn. Je kunt op de site de gewenste maat aangeven. Hou er wel rekening mee dat de maat nooit exact is, omdat de dikte van het garen en elke steek kan variëren. Ik bestelde de witte variant.

img_9590

Op de site kun je kiezen uit vier soorten wol, waaronder ultiem, puur, wollig en vervilt wollig. Ik koos voor het laatste, omdat het extra bescherming biedt voor viezigheid. Met kleine kinderen niet geheel verkeerd :-). Het witte plaid is prachtig en tijdloos. Het is makkelijk te combineren in huis en staat erg mooi op de bank, op bed of op een stoel.  Het materiaal is mooi dik en de steek is prachtig. Verliefd!

img_9606img_9599img_9449-1img_9452

Wil je ook een plaid laten maken? Ga dan snel naar www.allerwarmst.nl. Je kunt op de site ook terecht voor hangende accessoires en verlichting. Let op! Als je een plaid besteld is het belangrijk te weten dat Allerwarmst adviseert het plaid niet zelf te wassen. Het beste is om een stomerij te raadplegen voor het behouden van de mooie kwaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s