Plant een boom met Hot&Tot

Gek ben ik op horloges. Ik heb er dan ook verschillende, in allerlei kleuren en formaten. Ik blijf graag bij de tijd en kan er geen genoeg van krijgen. Tegenwoordig zijn er zoveel hippe en leuke modellen te vinden. Niet alleen is het leuk voor de ‘tijd’, maar ook vind ik het een te gekke aanvulling op een outfit.

In winkels en via internet heb ik vaak zonnebrillen, maar ook horloges voorbij zien komen van hout. Zo ook horloges van het merk Hot&Tot. Het leuke is dat Hot&Tot houten sieraden en hertenkoppen produceert met een gedachten. Voor ieder houten product dat namelijk gekocht wordt, laat Hot&Tot een boom planten via de stichting Trees For All. En het blijft niet bij het planten alleen. Ook zorgt de stichting voor de verzorging van bomen.

Met het bestellen van een horloge bij Hot&Tot, plant Trees for All bomen op Mount Malindang in de Filippijnen, een aangewezen ‘Natural Park’.  Dit is een dode vulkaan waar in het verleden veel bos is gekapt. Door de bijdrage van Trees for All kon in 2008 worden gestart met het herstellen van het gebied. Het mooie hiervan is, dat dankzij het project  4000 families die onder marginale omstandigheden leven in het gebied, weer extra inkomsten hebben door de ontstane werkgelegenheid.

Ik bestelde een unisex horloge Sfinx. Een stoer, stijlvol en duurzaam horloge. En duurzaamheid zit niet alleen in het horloge, maar ook in de recyclebare verpakking. Het leuke is dat ik als bewijs een certificaat kreeg, dat mijn bestelling daadwerkelijk tot de planting van een boom heeft geleid. Daar word ik blij van! 🙂

Bij het horloge krijg je een klein tooltje, waarmee je het horloge korter kunt maken. Erg handig! Omdat het hout is, wil ik adviseren om het korter te laten maken bij een juwelier. Zo weet je zeker dat er tijdens het inkorten niks breekt. En wil je het laten graveren? Dat kan via de website van Hot&Tot.

Nieuwsgierig naar de collectie van horloges? Klik hier. Of neem een kijkje op www.hottot.nl.

img_9642img_9649img_9688img_9691img_9679img_9678

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s