‘Slapen doe je met Beddinghouse’

Zoals jullie al wel hebben gezien, is ons logeerbed vrijwel altijd opgemaakt met hetzelfde dekbedovertrek. Niet erg natuurlijk, want het bed wordt gebruikt als logeerbed (alhoewel ik er soms zelf ook wel induik :)).  Maar zo nu en dan is het tijd voor iets nieuws!

Ik struinde voor een nieuw overtrek op internet en kwam uit bij de www.beddinghouse.nl. Ik was blij verrast toen ik een kijkje nam op de site. Er is erg veel (lees: VÉÉL!) keus (kiezen werd dus nog lastig :)).  Ook niet zo gek, want Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf dat zich richt op bed- & bad linnen. Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bloembollenstreek, Lisse, op steenworp afstand van Amsterdam.

Beddinghouse ontwikkelt bed- & badlinnen voor haar eigen merken zoals Beddinghouse, Kardol & Verstraten en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam. Daarnaast ontwikkelt Beddinghouse bed- & badlinnen voor gerenommeerde, internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. De collectie bestaat onder andere uit dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, decoratiekussens en handdoeken.

Gaaf vind ik het dat Beddinghouse twee keer per jaar een nieuwe collectie op de markt brengt. Een voorjaars- en najaarscollectie, waardoor de collectie vaak veranderd. En de collectie wordt ontworpen en ontwikkeld in de eigen ontwerpstudio volgens de laatste mode- & interieurtrends. Ook dat vind ik erg gaaf! In de collectie komen erg veel printjes en kleuren aan bod volgens de laatste trend. Wil je ‘gewoon’ effen? Dat kan ook.

Ik heb gekozen voor een dekbedovertrek uit de allernieuwste collectie. Een collectie met verschillende verhalen. Ik hou van simpel en van zachte kleuren. Ik koos daarom voor een dekbed Graig met een bescheiden print.

img_9190

Het dekbedovertrek Graig bestaat uit een visgraatmotief en is verdeeld in drie banen met een kleurverloop van licht naar donker. Door de mix van eigentijdse kleuren (antraciet, blauwgrijs en zand) ontstaat een prachtig kleurenpalet. Het materiaal is zeer zacht  en 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. In mijn geval niet helemaal verkeerd :-). Ik vind het erg mooi staan. Jij??

img_9295img_9310img_9223img_9222img_9302

Wil jij ook eens een kijkje nemen in de collectie? Neem dan snel een kijkje op www.beddinghouse.nl. Wil je ook het door mij bestelde overtrek? Klik hier. Op zoek naar verkooppunten? Klik hier.

En weet je wat heel gaaf is? Ik mag in samenwerking een dekbedovertrek naar keuze weggeven! Té gek toch?? En je hoeft er niet heel veel voor te doen….

Wat moet je doen om kans te maken?

De actie loopt van zaterdag 24 september t/m vrijdag 7 oktober.

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Z. Kumru schreef:

    OW wauw, love beddinghouse 😍😍. Heb helaas geen insagram, maar doe heeel graag mee met de loting … Please

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s