Uitgelicht: Ownhomestore.com

Via Instagram ben ik in contact gekomen met Dana. Wat een leuke, lieve en spontane meid. Ze is dol op interieur items en altijd (net als ik :-)) aan het schuiven met meubels in huis. Hoe gaaf is het dan ook dat ze een vriend heeft, genaamd Dave, met een eigen webshop gericht op interieur en accessoires. Welke vrouw wil nou niet zo’n vriend? Ik stiekem wel :-). Ik heb het over www.ownhomestore.com.

Ownhomestore.com bestaat sinds 10 maanden en wat doen Dave en Dana het samen goed.  Het is een webshop vol met spullen waar ik gek op ben. Veel mooie items volgens de laatste trend. Rotan spullen zijn in de webshop favoriet. Laat ik daar nou ook dol op zijn! Het is altijd te combineren en staat warm in huis. Manden, kleden en tassen van het merk Mangissliving vind je o.a. in de shop. Een merk waar ik fan van ben en niet genoeg van kan krijgen. Dana zelf ook niet :-). Dana helpt dan ook graag mee met inkopen. Ze houdt haar ogen altijd open en gaat (mee) op jacht naar mooie producten voor in de webshop.

Op mijn wishlist staat (inmiddels stond :-)) al héél lang een rotan spiegel en kruk van Mangissliving. Ik was dan ook door het dolle toen ik mijn favoriete items in de webshop voorbij zag komen. Ik heb beide besteld en wat staat het prachtig. De spiegel hangt momenteel te shinen op de slaapkamer. Vind je het niet mooi? Ik vind het leuk dat het overal in huis tot z’n recht komt. Zo hangt de spiegel zo nu en dan ook te shinen in onze hal. Toch stiekem fijn om nog even in de spiegel te kijken, voor het naar buiten gaan ;-). Herkenbaar??

img_9220img_9291img_9209img_9340img_9294

Naast de spiegel, heeft ook de kruk meerdere plekken veroverd in huis. Wat ben ik blij dat de kruk deel uitmaakt van ons interieur. Het is niet al te groot, waardoor het op veel plekken makkelijk is neer te zetten. Hierdoor staat de kruk met regelmaat in onze slaapkamer, maar ook wordt het gebruikt als bijzettafel bij onze bank. Zo makkelijk verplaatsbaar en ook nog eens erg mooi. Fijn toch? En het is ook erg leuk om te gebruiken als plantentafel. Vind je niet?

img_9357img_9346img_9384

Wil jij ook een spiegel en/of kruk als eyechatcher in huis? Ben je nieuwsgierig naar het overige aanbod? Neem snel een kijkje op www.ownhomestore.com.

Wist je dat vanaf 1 september spullen uit de shop ook te zien en te koop zijn bij conceptstore The Upperside in Enschede?  Dus wil je aangeboden items in real life zien?? Dat kan! :-). Gaaf toch?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s