HOTSPOT: Hal 8 in Drachten

Op de Wonen&Co (woonbeurs) in Groningen, viel mijn oog op een fantastische stand, namelijk de stand van Hal 8 (check: www.hal8.nl). Wat een prachtige, ingerichte stand. Je begrijpt dan ook dat ik direct nieuwsgierig werd naar meer. Niet veel later, bezocht ik de showroom in Drachten. Ik ben verkocht. Ik ben fan! Niet alleen vanwege het aanbod van erg mooie meubels, accessoires en items, maar ook vanwege de eigenaresse en haar dochter. Zeer leuke en hartelijke mensen. Niet voor niets hebben ze tijdens de Drachsterwinkelaward verkiezing, de 2e prijs gewonnen voor de meest leuke/klantvriendelijke winkel van Drachten. TERECHT!

Sinds de oprichting in september 2007 is Hal 8 betaalbaar design dé design winkel van Noord-Nederland. Je vindt er trendy meubelen en woonaccessoires tegen aantrekkelijke prijzen. Het assortiment bestaat o.a. uit fauteuils, dressoirs, salontafels, kapstokken, banken, kasten, eetkamertafels, stoelen, verlichting maar ook woonaccessoires, tassen en sieraden. Ze verkopen merken als Zuiver, Dutchbone, Puik-Art en Fatboy. En zo nog heel veel meer. Merken waar ik erg fan van ben, waardoor ik uit de winkel moeilijk ben weg te slaan :-). Het wisselende aanbod, maakt het winkelen zó leuk! En alles is ook nog eens direct op voorraad.

img_3986

Zin om tijdens het winkelen te relaxen en te genieten van een kopje koffie of thee? Dat kan! 🙂 Want in de showroom kun je aan de bar of aan een tafel koffie/thee drinken. Sfeervol, gezellig en leuk. Het biedt direct een mogelijkheid om te kletsen met de gezichten achter Hal 8. Check moeder en dochter ;-).

img_3992

Ik bezocht samen met een goede vriendin de showroom. Beide waren wij verkocht. Het is een overzichtelijke zaak met té gekke stijlkamers. Zo is te zien, hoe je een woonkamer kunt inrichten. Je krijgt er meteen een warm gevoel bij/van en ziet hoe meubels tot z’n recht komen in huis.

img_2629img_3885img_3914img_3915img_3931img_3970img_3961img_3978

Tijdens het ‘shoppen’ viel ons oog op een salontafel. Ik was direct verkocht. Een tafel met leuke tegeltjes. Een tafel à la Ibiza stijl, namelijk de zogenaamde Spinder salontafel Ibiza. Je begrijpt dat ik de verleiding niet kon weerstaan. Toch??! Het tafeltje matcht perfect met alles in onze woning en is makkelijk te combineren. Je kunt het gebruiken als plantentafel, maar ook gewoon als bijzettafel. Voor een glas water naast je bed, voor tijdschriften, maar ook voor een kop koffie naast de bank. Vind je het niet gaaf?? Het tafeltje is in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Zelfs is het zelfs verkrijgbaar als eettafel. WAUW!

Vind je het tafeltje net zo mooi als ik? Ben je nieuwsgierig naar het overige aanbod? Naast de woonwinkel (klik hier voor het adres), is er ook een webwinkel waar je producten uit het assortiment online kunt bekijken en kopen. Zo ook de Spinder salontafel Ibiza :-).

img_6971img_6975img_6988img_6981img_6975img_2902img_2901

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s