‘Meer dan Canvas’

Via Instagram kwam ik in contact met een leuke, originele shop, namelijk www.mo-ca.nl. Mo-ca.nl, of wel More than Canvas. More than Canvas ontwerpt en ontwikkelt unieke canvas producten. Met de kaartjes en doeken kun jij je eigen interieur een vintage twist geven. De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar zijn ook erg leuk om als cadeau te geven.

In de webshop kun je canvas kaarten bestellen met diverse afbeeldingen in verschillende formaten. Vele thema’s komen aan bod, waaronder dieren, summer, treasures of the sea, veren en kids. Het leuke is dat je bij More than Canvas niet alleen kunt kiezen uit eigen collectie. Ook heb je de mogelijkheid om vakantiefoto’s, portretfoto’s of andere afbeeldingen te laten drukken. Gaaf toch?

Omdat ik erg hou van de kleur groen en van de ‘urban jungle’ trend, bestelde ik kaarten in drie formaten uit het thema Greens and more. Een nieuw thema van de canvas kaarten collectie.

Ik heb de kaarten een plekje gegeven in onze slaapkamer. Zowel aan de muur als in doorzichtige lijstjes, gekocht bij de Action. Het matcht perfect met andere accessoires in onze slaapkamer en staat mooi en fris.

Wil jij ook een ‘dirty old canvas’ aan de muur? Neem dan snel een kijkje op www.mo-ca.nl.  Nieuwsgierig naar de door mij bestelde afbeeldingen? Klik hier.

IMG_7399IMG_7407IMG_7492IMG_7504IMG_7697IMG_7668

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s