Kekootje maakt opbergen fijn

Herkennen jullie het? Irritatie in huis, vanwege speelgoed dat op de grond ligt en blijft liggen. Plaids, sjaal en hoedjes hebben geen vaste opbergplek… En zo is er nog meer te bedenken. Overal ligt iets. Althans, bij ons wel :-). Het gebeurt vooral vanwege gebrek aan opbergruimte, maar ook omdat we stiekem wat chaotisch zijn :-). Ik word er in ieder geval soms (lees: vaak!) gek van. Sinds kort heb ik een ontdekking gedaan. Een ontdekking waar ik best een beetje blij van word. Ik heb stoere papieren opbergzakken ontdekt en de ergernis  is ‘bijna’ over. Dat is hier niet eerder op ben gekomen…!

Ik kende de papieren zakken al wel, alleen was het bij ons niet in gebruik en had ik de juiste nog niet gevonden. Met regelmaat kom ik ze namelijk tegen. In woonwinkels, op markten, etc. Voornamelijk witte zakken  met printjes. Leuk, maar voor mijzelf in huis net niet stoer genoeg. Op de website van www.kekootje.nl, kwam ik terecht bij  de opbergzak Le sac en kraft brun. Een zak die je in de witte variant veel voorbij ziet komen in de woonbladen. Logisch, want je kunt er erg leuk met stylen. Kijk maar eens op Pinterest, want daar staan leuke ideeën/tips op!

The paper bag is een recyclebare papieren zak, gemaakt van 180 grams dubbel gelaagd gerecycled papier. Ik koos voor een zak met bruin (kraft)papier aan de binnen- en buitenkant. Le sac en kraft brun is erg stevig en kan tegen een stootje. Daarom is het voor mij de ideale opbergzak. Een opbergzak met oneindig veel mogelijkheden. En de zak ziet er ook nog eens leuk uit! Ook leuk als je de bovenste rand iets omslaat, want ook de binnenkant mag gezien worden. Le sac en kraft brun is aan de buitenkant bedrukt met mooie lichte letters. Frans aan de ene kant, Engels aan de andere kant.

Le sac en kraft brun is voor mij de ideale opberger voor speelgoed, sjaals, tijdschriften, opbergkokers, plaids, kussens, etc. De zak heeft een afmeting van 69 x 50 x 20 cm en een inhoud van 66 liter. Ruimte genoeg voor al je ‘troep’ dat een ‘beetje’ gezien mag worden ;-).  En het fijne is dat de papieren zak wordt verzonden met brievenbuspost, waardoor je geen hoge verzendkosten hebt.

Wist je dat Kekootje.nl diverse zakken in de collectie heeft? Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op www.kekootje.nl of klik hier.

IMG_7518IMG_7520IMG_7614IMG_7628IMG_7622IMG_7629IMG_7641IMG_7648IMG_7649

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s