De wereld in huis met Kortkartellet

Vorig jaar heb ik met twee vriendinnen Kopenhagen (Denemarken) bezocht. Wat een fantastische stad. Wat een aanrader. We bezochten in Kopenhagen een interieurwinkel, waar we prachtige posters zagen. Ik heb het over posters van Kortkartellet. Niet gedacht dat een jaar later eentje aan de muur zou hangen in ons eigen huis. Ik ben verliefd! Verliefd op de special edition ‘The World‘ van Kortkartellet. Vind je het niet prachtig? En de kleuren matchen perfect.

IMG_8387

Wist je dat Kortkartellet posters van landkaarten van steden en landen ontwerpt van over heel de wereld? Dus bij de ‘world map’ houdt het niet op. Zo hebben ze ook een poster ontworpen van Amsterdam en nog heel veel meer. Kortkartellet is gevestigd in Kopenhagen, vandaar (ga ik vanuit :-)) dat wij tijdens onze citytrip de posters opvallend veel tegenkwamen. Als je het mij vraagt een goed teken. De kwaliteit is prachtig. De posters zijn op mooi ivoorwit papier gedrukt. De meeste posters zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Als ik de art print zie ‘shinen’ in ons huis, is het in mijn ogen een ‘opvallend’ kunstwerk. Naast dat het oogt als een ‘echt’ kunstwerk, spreekt het mij aan vanwege de herkenbaarheid.  Mijn oudste zoontje riep gelijk bij het zien van de ‘wereld’: ‘Kijk Mam, daar ligt Nederland.’ Zelfs voor de kleinste(n) onder ons herkenbaar en ook nog eens leerzaam. Zo vroeg mijn zoontje: ‘Mam, waar ligt op de kaart Italië? Daar hebben wij toch een kikker gezien?’. Italië, een land waar wij jaarlijks naar toe gaan op vakantie. Voor hem het ‘land van de kikker’, want op de camping waar wij in de zomer van 2015 verbleven, was een man verkleed als kikker. Leuk hoe een kaart herinneringen oproept. Voor mij in ieder geval wel! En voor mijn zoon dus blijkbaar ook :-).

Nieuwsgierig naar de volledige collectie? Neem snel een kijkje op www.kortkartell.dk. Liever geen hoge verzendkosten? Niet getreurd. In Nederland zit een dealer van Kortkartellet. Klik hier. Ben jij net zo fan als ik?

Weet je wat leuk is? Ik mag iemand blij maken, want ik mag een special edition ‘The World‘ weggeven (exclusief lijst) van 70 x 100* op Instagram. Mee doen is simpel!

1. Volg @kortkartellet en @carolien_manning op Instagram.

2. Laat een reactie achter onder de geposte foto van de winactie op mijn feed (zie onderstaande foto’s blog).

3. Tag je vrienden. Het liefst zoveel mogelijk. Hoe meer mee doen, hoe beter! :-).

*De looptijd van deze actie is 1 week. Succes! 🙂

IMG_8384IMG_8390IMG_8397IMG_8401IMG_8405

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s