‘Liefde voor kussens van Jamini’

Via Instagram kwam ik op een prachtige feed terecht, namelijk het account van Jamini Design. Ik was gelijk verkocht, want ik ben gek op kussens. En wat zag ik prachtige kussens voorbij komen. Op slag verliefd. Mooie grote kussens, maar ook kleinere kussens met prachtige prints. Van grafische prints tot geweven stoffen. En de kussens zijn voorzien van kwastjes in diverse kleuren. Dat maakt het voor mij helemaal af! Ik ging al snel een kijkje nemen op www.jaminidesign.com.

Jamini betekent paars. De kleur komt terug in de lotus bloem dat groeit in de plaats Assam in India. De collectie is zichtbaar een mooie mix tussen de tradities uit India en een vleugje chique Parijs. Ik vind het daarom fantastisch dat ik twee kussens heb mogen toevoegen aan mijn collectie van kussens in huis. En wist je dat Jamini niet alleen kussens verkopen, maar ook sjaals, tassen en o.a. vloerkleden in vergelijkbare stijl? Hoe gaaf is dat?!

Ik hou van mixen en matchen! Ik koos daarom voor een mooi frisse kleur, namelijk blauw. Een mooie blauwe print, gecombineerd met wit. Ik koos voor een groot kussen ‘Adèle – Duck Blue‘ met gele kwastjes en voor een kleiner kussen ‘Babette – Duck Blue‘ van geweven stof met donkerrode kwastjes. Goed te combineren met andere items en kussens in huis. En het komt op de bank en beide slaapkamers goed tot zijn recht.

Beide kussens zijn ontworpen in Parijs en met de hand geweven in India. Weven is een eeuwenoude techniek van Assam in het noordoosten van India en bevordert de duurzame economische ontwikkeling in de regio. Dat maakt het voor mij bijzondere producten. Producten met een verhaal.

Ik heb de kussens een plek gegeven op onze logeerkamer en wat staat het mooi. Ik was al verliefd, maar ben nu nog meer verliefd. Het creëert rust en geeft een fijne uitstraling. Wat vind jij?

Neem jij ook een kijkje op http://www.jaminidesign.com? Ik weet zeker dat je het de moeite waard zult vinden. En mocht je eens in Parijs zijn….. De shop is in Parijs ‘real life’ te bewonderen. Gaaf toch?!

Weet je wat SUPER gaaf is? Ik mag een vierkante kussen weggeven in design naar keuze. Benieuwd wat jij gaat kiezen! Ik mag 2 deelnemers blij maken na afloop van de actie.

Wat moet je doen om kans te maken?

Instagram:
– volg @jaminidesign en @carolien_manning
– geef onder de geposte foto aan welke print je zou kiezen
– tag 2 vrienden

Facebook:
– volg JaminiDesign en Binnenhuisinspiratie op Facebook
– geef aan onder de foto welke kussen jij zou kiezen
– tag 2 vrienden

De actie start donderdag 4 augustus om 18:00 uur. Delen is altijd fijn… 😀

IMG_7093IMG_7108IMG_7119IMG_7121IMG_7128IMG_7129IMG_7136IMG_7140

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s