‘Huisje met spulletjes’

Op Instagram volg ik met plezier Yvonne. Yvonne Kwakkel van www.huisjemetspulletjes.nl. Ze is eigenaresse van een stoere en eigenwijze shop. Veel van haar ‘spulletjes’ promoot ze op haar Instagram account in huis, waardoor je gelijk ziet hoe meubels en accessoires staan. Dit maakt haar webshop in mijn ogen een groot succes!

Wat ze verkoopt online? Industriële en stoere producten, waaronder industriële opbergbakken, trolleys, vachten, kaarsenhouders, tassen & kussens en mooie items voor in de tuin. Ze verkoopt diverse merken, waaronder House Doctor en Design Letters.

Een mooie skull staat al lang op mijn verlanglijst. Inmiddels stond :-). Zo blij dat ik eindelijk een gewei heb mogen verwelkomen in huis. Ik bestelde een prachtige, stoere ivory skull. Voor mij geeft het ons interieur een ruig en stoer(der) karakter. Ik vind het een gave eye-catcher. En mijn zoontje van 4 vindt het helemaal geweldig! Met grote ogen zei hij: ‘Wauw Mam, wat kijkt dat beest stoer!’ Een groot succes. Het leuke is dat Yvonne in haar shop diverse skulls verkoopt. Van klein tot groot, van zwart tot naturel. Genoeg keus! Ik heb de skull een plek gegeven in onze slaapkamer. Ik vind het echt té gek. Ik vrees dat ik er een nieuwe verslaving bij heb….. Na deze skull volgen er vast meer! Logisch toch???!

Wat ik verder bestelde? Een fotokaart. En niet zo maar één. Ik bestelde een zwart/witte van een hele stoere man! Een fotokaart van groot formaat (maar liefst 90 x 130!) en van stoer materiaal. De foto is gedrukt op stof. Leuk hè? Nieuwsgierig naar meer foto- en landkaarten? Klik hier.

Wil je weten hoe ik de ‘spulletjes’ stylde in huis? Zie onderstaande foto’s. Wat vind je van de styling? De ‘spullen’ komen wat mij betreft zeer goed tot zijn recht. Blij :-)!

Benieuwd naar de overige collectie? Neem dan snel een kijkje op www.huisjemetspulletjes.nl. En wil je Yvonne haar stoere interieur net als ik volgen op Instagram? Klik hier. Ik zeg ‘doen’, want je wordt volop geïnspireerd. Wist je overigens dat Yvonne ook te volgen is op Facebook?

IMG_7014IMG_7020IMG_7029IMG_7058IMG_7066IMG_7070

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s