‘Urban Nature Culture’

Op de Wonen&Co beurs in Groningen en bij mijn favoriete tentje Wadapartja kwam ik waanzinnige items tegen. Items waarbij ik een ‘buitenlands’ gevoel krijg. Een blij gevoel, want ik vind het zo mooi. Niets liever wilde ik een aantal producten in huis, want hoe leuk is het om in je eigen huis een  vakantiegevoel te creëren en de natuur in huis te halen. Ik heb het over de super collectie van UNC.

Het merk UNC staat voor Urban Nature Culture en is een collectie waarin een mix van culturen is verwerkt. Het is een collectie met een urban uitstraling die tegelijkertijd de natuur in huis brengt door prints en patronen en door het gebruik van materialen als recycled glas, bamboe, jute en biologisch katoen. Urban Nature Culture is in samenwerking met Dinnerware & Co ontwikkeld en geproduceerd. Een hele goede zet, want wat is het gaaf! De collectie, ontworpen door Anne Marie Hermans weerspiegelt haar visie op de wereld. Dat is te zien. De unieke vondsten en verloren schatten die zij tegen komt tijdens haar reizen laat ze terugkomen in de collectie.

Ik bestelde een aantal producten op www.uncshop.com. Producten die ik goed kan laten terugkomen op diverse plekken in huis, waaronder een prachtig vloerkussen ‘African labyrinth‘. Het kussen komt niet alleen goed tot zijn recht op de vloer, maar in mijn geval ook super op bed. Patronen van manden uit Latijns-Amerika hebben het design van het kussen beïnvloed.  Ik heb het kussen gecombineerd met het plaid ‘Marocco‘. Ik ben fan van het plaid vanwege de speelse kwastjes. Het materiaal is afkomstig van zogenaamde ‘katoenboeren’. Dat maakt mij nog meer fan. Het plaid staat zowel in de woon- als slaapkamer super. Vind je ook niet?

Ik ben gek op poefjes en krukjes in huis. Ik bestelde daarom ook een ontzettend leuk poefje passend bij het kussen en plaid, namelijk de poef ‘Stool‘.  Een poef met (duurzame) houten pootjes en met een biologische katoenen zitting. Het printje maakt het voor mij helemaal ‘af’.

Omdat wij vaak aan onze tafel zitten, bestelde ik ook nog een tafelkleed ‘world time allover‘. Er wordt gegeten aan tafel, geknutseld, gelezen, etc! Hoe leuk is het dan de tafel af te dekken met een ‘hip’ kleed met een prachtige print.

Ik vind de hele collectie van UNC zó gaaf, dat ik je zeker wil adviseren eens een kijkje te nemen in de shop. Naast poefjes, plaids en kussens, verkopen ze bijvoorbeeld ook waanzinnig servies.  Nieuwsgierig hoe de items tot zijn recht komen bij ons in huis? Kijk dan snel naar onderstaande foto’s. Prachtig toch?!

IMG_5958IMG_5936IMG_5939IMG_5960IMG_5964IMG_5992IMG_6036IMG_6042IMG_6056IMG_6060IMG_6063

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s