‘Wonen met lef’

Al eerder schreef ik een blog voor de eigen website van www.wonenmetlef.nl. Een site waar ik groot fan van ben! Een site met een enorm aanbod van producten.

Lampen, woonaccessoires, meubels, decoratie, textiel, koken & serveren, tuin en kids. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Zó veel te koop. Voor elk wat wils! En wonen met lef? Dat is het zeker. Stoer, eigenwijs met een speelse twist. Mooi en kleurrijk. Producten zijn onderscheidend en in mijn ogen eigentijds.

Bij Wonen met LEF vindt je stoere kussens, betaalbaar meubilair, trendy industrielampen, prachtige muurstickers, speels behang, maar vooral heel veel inspiratie om je woning naar jouw wensen in te richten. En bij Wonen met LEF vind je een enorm aanbod van merken. Van BePureHome, Madam Stoltz tot aan HKLiving. Ik bestelde een item uit de collectie van Bloomingville.

Waar ik voor koos? Ik hou van planten in huis, alhoewel de verzorging bij mij minder is… ;-). Alle tips hiervoor zijn welkom….! Want een plant bij mij houdt het helaas niet lang vol…. :-(.  Ik hou enorm van de urban jungle trend. Groen in combinatie met industrieel, beton, rotan en riet. Niet gek dat ik een sea grass mand bestelde in de kleur naturel. Te gebruiken voor allerlei doeleinden. Als opbergmand, als broodmand of in mijn geval als een plantenmand!

Ik ben blij met het bestelde item en weet nu al dat ik mijn collectie van manden uit ga breiden. Multifunctioneel, tijdloos en super handig!

Wil jij de mand ook bestellen? Klik dan hier. Benieuwd naar overige collectie. Neem dan een kijkje op www.wonenmetlef.nl.

IMG_6767IMG_6785IMG_6780IMG_6804IMG_6803IMG_6810

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s