‘FLINK nachtvorst’

Onlangs nam ik een kijkje op www.flinknetherlands.com. Wauw! Wat een gave producten. Ik kon het niet laten. Nee, alweer niet…! Ik bestelde een nieuw kussen. Ik vind het fantastisch om te mixen en matchen met kussens in huis. Daarom koos ik dit keer voor de een kussen in de kleur marine/wit.

Ken jij FLINK? FLINK is opgericht met als doel mooie wollen kwaliteitsproducten te maken, en om ze te maken hier in Nederland. De accessoires worden  ontworpen door Renée Onderdijk en gebreid door echte vakmensen. Er wordt altijd gebruik gemaakt van prachtig, zacht Italiaans Alpaca-en Merinowol. Het wol ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook verschillende voordelen. Het is o.a. licht en warm, heeft een hoge UV-bescherming, heeft een lange levensduur, is brandvertragend, duurzaam en vuilafstotend. Dit laatste vind ik met twee kleine kinderen een absolute plus!

De collectie van FLINK bestaat uit kussens, plaids, omslagdoeken, shawls en babydekens. De collectie bestaat uit een FRIS, KOEL en WARM collectie.

Ik koos voor een kussen’Nachtvorst‘ in de kleur Marine/Wit. Een zacht, comfortabel kussen gemaakt van prachtig Italiaans Merino-en Alpacawol. Het kussen is met een grote steek gebreid waardoor deze zeer stevig, maar tegelijkertijd zacht aanvoelt. Uniek aan dit vierkante kussen is dat beide kanten van wol zijn gemaakt. En het kussen prikt niet!!

Benieuwd hoe het kussen in huis staat? Kijk dan snel naar de foto’s hieronder. Ook fan? Ga dan naar www.flinknetherlands.com. Tip! Het kussen is momenteel in de SALE!!

 

IMG_6631IMG_6643IMG_6651IMG_6663IMG_6658IMG_6667IMG_6665IMG_6659IMG_6707IMG_6709

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s