‘Toppers van Eyoba’

Al eerder heb ik een blog geschreven over www.eyoba.nl. Voor mij een favoriete webshop, vanwege het enorme aanbod van producten. Verlichting, kantoorartikelen, zitmeubels, kasten, tuin, etcetera. Je kunt het zo gek niet verzinnen.

Je begrijp dat er een aantal items op mijn ‘wishlist’ staan. ‘Wauw’, wat heeft Eyoba véél leuks! Nieuwsgierig naar mijn verlanglijstje?

Op mijn verlanglijst staan in ieder geval nieuwe eetkamerstoelen. Wat een aanbod, wat veel keus! Wat mij betreft kun je niet genoeg mixen en matchen met eetkamerstoelen in huis. Tegenwoordig ben ik fan van natuurlijke materialen. Mijn nieuwe missie voor in huis. Het toevoegen van ‘natuur’.

Mijn favoriete eetkamerstoelen? Gelijk de nummers 1 en 2 van mijn lijst. Natuurlijk houdt het als interieur addict bij deze twee niet op! :-).

  1. De Scandes – Arden  in de kleur wit. Een mooi minimalistisch Noord design.
  2. De Flaai – Gee stoel. Ook in de kleur wit. Een stoel volledig gemaakt van hout.

    Waar ik ook groot fan van ben, zijn de kleden van By-Boo. Ik heb een rond kleed met een zwarte rand. Dit mag in huis niet ontbreken.

  3. Op nummer 3 van mijn wishlist, staat een By-Boo rond Jute kleed in de kleur naturel.  Leuk om in de woonkamer te leggen, maar ook in de slaapkamer komt het goed tot zijn recht.

by_boo_jute_rond_vloerkleed_naturel_eyoba

Wat ik verder graag in huis haal, is een mooie houten bank. Een landelijke bank om neer te zetten als ‘bijzettafel’ bij de bank, aan de eettafel of bijvoorbeeld om in de slaapkamer neer te zetten aan het voeteneinde van het bed.

4. De Scandes – Alken bank is hier een voorbeeld van. De nummer ‘4’ van mijn lijst. Ook weer een beeldschoon Scandinavisch design.scandes_-_alken_bank_-_3zits_eyoba_3_

Wat bij ons in huis nog ontbreekt, is een mooie opzichtige boekenkast, waar ik helaas onze locker of buffetkast voor zou moeten inleveren. Keuzes! 😉

5. Mijn nummer 5, een boekenkast Typist – Falker – Roze in de kleur wit. De Falster boekenkast zorgt voor een unieke sfeer vanwege zijn stijl en uitstraling, en past daardoor goed in elke moderne of landelijke huiskamer. Ook in het zwart, vind ik de kast erg mooi.

typisk_-_store_-_boekenkast_-_wit_-_eyoba

Natuurlijk is mijn verlanglijst oneindig en houdt het bij bovenstaande niet op. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Hoe leuk is het om zo nu en dan te wisselen. Helaas is mijn budget niet altijd toereikend en is mijn vriend niet altijd blij als ik ons geld uitgeef aan ‘alleen’ ons huis.

Herken jij bovenstaande?? Ik in ieder geval wel! Hoe leuk is het dan ook, dat ik namens www.eyoba.nl 50 euro ‘shop’tegoed mag verloten onder onze volgers op Instagram en/of Facebook. Er wordt geloot onder de deelnemers op Instagram en Facebook. Iedereen maakt dus evenveel kans! Er wordt 1 winnaar gekozen.

Wat moet je hiervoor doen?

Op Instagram:

  1. Volg op Instagram @eyoba.nl en @carolien_manning
  2. Laat een reactie achter onder geplaatste foto’s op mijn feed van mijn ‘wishlist’
  3. Tag je vrienden

Op Facebook?

  1. Volg / like onze Facebook pagina’s,  namelijk Eyoba.nl en binnenhuisinspiratie
  2. Deel en like de winactie op je Facebookpagina

De winactie loopt van zondag 17 juli tot en  met 23 juli. De winnaar wordt op 23 juli in de avond bekend gemaakt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s