‘VIN.N Studio houdt het simpel’

Al een tijdje zocht ik een mooie cover voor mijn telefoon en MacBook. Het liefst simpel, maar opvallend. Ik hou van een marmeren look, maar stond versteld toen ik mooie houten covers tegen kwam op internet. Mijn oog viel op een beschermhoes van een dun laagje hout, verkrijgbaar bij www.vinnstudio.com.

VIN.N Studio, een merk dat geïnspireerd is door het mooie en simpele Scandinavische design. Dat is te zien. Het product is gemaakt van ‘dun’ houten materiaal, afkomstig van Finse en Italiaanse leveranciers. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled papier / karton.

Ik koos voor onze iPhone een beschermhoes in de kleur ‘European White Oak‘. Het voelt letterlijk als de natuur in je hand én ik vind het über hip! Het product is van hoge kwaliteit, regenbestendig en voorzien van een olie laag. Ook onze MacBook onderging een metamorfose. Ik bestelde namelijk voor onze MacBook een hoes in dezelfde kleur.

Het aanbrengen van het product op zowel je MacBook als iPhone is simpel. Het hout is voorzien van een sticker aan de achterzijde. Trek het los en je kunt het hout ‘vastplakken’. Tip! Zorg wel dat je het in 1 keer goed plakt. Eenmaal vast is vast. Ik plakte helaas te enthousiast, maar het mag de pret niet drukken….. , want wauw….ik ben verliefd!

Wist je dat het product te verkrijgen is voor zowel de iPhone 5 als 6? En wist je dat het hoesje voor de MacBook in verschillende formaten is te verkrijgen? Je kunt kiezen in diverse hout kleuren, waaronder ‘Walnut’, ‘ Cherry’, ‘Fumed European Oak’ en ‘ European White Oak’. Benieuwd naar de gehele collectie? Klik dan hier. Ben jij net zo verliefd als ik? Gaaf toch?!

IMG_6839IMG_6863IMG_6861IMG_6847IMG_6850IMG_6849IMG_6848IMG_6845IMG_6500 (1)IMG_6477

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s