‘Sofacompany and more’

Wat een te gekke banken zie ik tegenwoordig voorbij komen. Groot fan ben ik van de banken van www.sofacompany.com. Wat zou het leuk zijn om zo nu en dan te switchen, maar helaas is een bank te groot om zo even in het ‘opberghok’ te zetten. Toch kon ik het niet laten. En nee…. ik kocht geen bank! Wel bestelde ik ‘kleinere’ producten bij Sofacompany. Zo heb ik toch nog items van mijn favoriete ‘sofa’bedrijf in huis :-). Voor mij is het sofacompany and more. Want alleen bij banken houdt het niet op.

Sofacompany is het resultaat van een droom van de grondleggers Cathrine en Christian Rudolph, om de huidige meubelindustrie uit te dagen door het maken van mooie, kwalitatieve en betaalbare meubels. En weet je wat het toffe is? Je kunt als je wilt je eigen meubels/design samenstellen. Andere poten, andere kleur, alles is mogelijk!

Betaalbaar?? Ja echt! Meubels worden direct vanuit hun eigen fabriek in Vietnam aan de klant geleverd. Hiermee zijn de kosten tussen productie en klant laag.

Wat ik bestelde? Ik bestelde twee kussens uit de HILTON collectie. Ik koos voor kussens in de kleur ‘Next Navy & Andie Stone’. Neem maar eens een kijkje hier. Ik koos van de afmetingen 50 x 50 en 40 x 60. HILTON is een kussen collectie met een patroon gestikte zijde en een zijde gemaakt van duurzame stoffen. De twee verschillende zijden maken de kussens spannend en maken het gemakkelijk om je sofa op een snelle manier een nieuwe look te geven. Het binnen kussen is geproduceerd in Denemarken en heeft het Øko-Tex® keurmerk. Het heeft een natuurlijke vulling van eenden veren en dons.

Natuurlijk hield het bij kussens niet op! Ik bestelde namelijk ook een salontafel. Ik bestelde een ‘Hugo‘ sitetable in de afmeting 60 x 60 x 52cm. Staat super toch?

Benieuwd naar de overige collectie van www.sofacompany.com? Neem dan snel een kijkje op de website. Ik ben tevreden. Tevreden over de benadering, de kwaliteit en de snelheid van levering.

IMG_6581IMG_6572IMG_6568IMG_6566IMG_6562IMG_6564IMG_6625

Eiffinger_-_Eddie_WEB_3
Sfeerfoto Sofacompany.nl
DSC_0264_2
Sfeerfoto Sofacompany.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s