‘Puik versus Art’

Al eerder schreef ik een blog over een aantal producten van het merk Puik Art. Gave, opvallende, niet standaard producten. Weer zag ik ontwerpen en ik kon het niet laten….. Nieuwe producten van twee getalenteerde ontwerpers zijn in huis.

Puik Art is gestart door de twee jonge ondernemers Freek Claessen and Daan Gescher. Hun doel? Jonge designers helpen om hun producten op de markt te brengen. Ze werken nauw samen met jonge Nederlandse designers en geven de kans om hun ontworpen producten op de wereldwijde markt te krijgen. Dankzij dit concept kunnen designers de meest innovatieve en creatieve designs ontwikkelen en presenteren op Puik Art. Echt gaaf, want de producten worden in het binnen en buitenland verkocht. Een enorme kans. De ontwerpen van Puik Art kunnen omschreven worden als functionele, verrassende en innovatieve blikvangers die je interieur naar een hoger niveau tillen. Ik ben het daarmee eens! En wat mij betreft als aanvulling: de ontwerpen passen geheel bij deze tijd! Moder, speels en strak.

Wat ik bestelde? Ik ging dit keer voor een stijlvolle ‘conic‘ kaarsenhouder, verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Ik ging voor grijs. De houder is ontworpen door Ilias Ernst en is gemaakt van beton. De kaars wordt op zijn plek gehouden door een metalen gouden of zwarte veer. Beide veren worden meegeleverd. Te gek vind ik het staan. En het is erg makkelijk te combineren met andere items in huis.

Wat ik verder bestelde? Een toffe, stijlvolle verlengsnoer. Een snoer?? Ja, een snoer! Je herkent het vast. Je zit op de bank met je laptop op schoot en de batterij raakt leeg. Irritant als het stopcontact ver weg is. Hoe handig is dan een verlengsnoer. En hoe leuk is het als het een verlengsnoer is die het verdient om gezien te worden. Isabel Quiroga bedacht een ‘flowerpower‘ snoer. Een vrolijke beauty met tulpenkop. Het snoer is in verschillende kleuren te verkrijgen. Ik koos voor de kleur groen.

Ben jij ook fan en wil jij kennis maken met de ontworpen producten? Neem dan snel een kijkje op www.puik-art.com. Ik weet zeker dat je het concept ook gaaf vindt! Want dat is het toch?!IMG_6505IMG_6440IMG_6439IMG_6441IMG_6470IMG_6459IMG_6450IMG_6453IMG_6475

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s