‘Mette, Pernille & Housedoctor’

Zoals iedereen inmiddels weet, heb ik een grote liefde voor het merk House Doctor. Een merk dat zich voornamelijk richt op interieur en woonaccessoires. Diverse items heb ik in huis. Tijdloos!

Omdat er verslaafd ben aan accessoires, ging ik weer op zoek. Dit keer naar stoere, niet al te grote vaasjes. Het liefst in pastel in combinatie met zwart. Ik kwam deze keer uit bij www.mettepernille.nl.

Mette & Pernille. Een shop met een duidelijke passie voor Denemarken en voor de Deense (Scandinavische) manier van leven. Een Deen is trots op wat hij maakt. Dit is goed te zien in het mooie design van producten met oog voor detail. Tijdloos, duurzaam en prachtig om te zien. Ook mettepernille.nl streeft naar duurzaamheid. En dat is te zien in de keuze van de verkoop van producten. Artikelen uit de webshop zijn goed en op een eigen manier te combineren. Vrijwel met alles in huis. Super!

Benieuwd naar mijn combinatie? In eerste instantie snuffelde ik rond naar vazen (geslaagd! :-)), maar tijdens mijn speurtocht viel mijn oog ook op een kussen. Een tijdloos, makkelijk te combineren kussen, namelijk het ‘House Doctor’ kussenhoes ‘Circle‘ in de kleur antraciet/off white. Ik kocht het kussen in combinatie met twee vazen. Welke? Ik koos voor het House Doctor vaasje ‘The Threes‘ in de kleur blauw/grijs. Een mooie, bijzonder vormgegeven vaas. Het vaasje heeft drie openingen waar je bloemen of takjes in kunt steken. Heel leuk en decoratief! Verder koos ik voor het vaasje ‘Earth‘ in de kleur grijs/antraciet. Een vaas met een grijs/beige geglazuurde bovenkant. De onderkant is donkerbruin/antraciet en heeft een matte afwerking. Heel tof!

Ik ben blij! Want de gekozen items zijn zó leuk te combineren! En tijdloos? Dat is het zeker! Ja toch??! En weet je wat het leuke is? Ik kreeg als verrassing een heel leuk item meegestuurd. Zó lief! Ik kreeg een rubberen hanger van SEJ Design in de vorm van een monstera blad. Leuk voor en tak, voor het raam of aan de muur. Of simpelweg, voor aan je kast! Dat laatste deed ik.

Nieuwsgierig naar het volledige aanbod van Mette & Pernille? Breng dan snel een bezoek aan www.mettepernille.nlIMG_6430IMG_6416IMG_6423IMG_6426IMG_6429IMG_6146IMG_6160IMG_6510

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s