‘Lucky with my sheep’

Al jaren ben ik fan. Fan van diverse vachten in diverse maten en tinten. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het leuke is dat je er alle kanten mee op kunt. Of je het op de bank legt, op de vloer of op bed. Overal komt het goed tot zijn recht. Een mooi IJslands vacht heb ik in huis. Nu werd het tijd voor een grote, mooie frisse. Simpel wat mij betreft, maar aanwezig. Ik koos daarom voor een witte. Goed te combineren en mooi neutraal.

Waar ik het kocht? Via Instagram en Facebook zag ik mooie vachten voorbij komen voor een leuke prijs bij Luckysheep. LuckySheep is een idee naar aanleiding van een aantal reizen naar Tsjechie en Polen. Onder de indruk van de prachtige schapenvachten, heeft de oprichter van LuckySheep besloten diverse vachten in te kopen. De inkoop doet eigenaar Luke bij verschillende Tsjechische en Poolse particuliere boeren uit de bergen rond de Tsjechische en Poolse grens. Dat maakt het bijzonder. En weet je wat leuk is? LuckySheep is een beetje vernoemd naar Luke 😀.

Nieuwsgierig naar het volledige aanbod van LuckySheep? Klik hier. Want bij ‘wit‘ houdt het niet op! Hoe het vacht bij mij in huis staat? Dat vind je hieronder (zie foto’s). Ik ben gelukkig met ‘mijn schaap’ en het staat fantastisch. Hopelijk vinden jullie dat ook!

IMG_6270IMG_6299IMG_6312IMG_6315IMG_6152

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s