‘Insecten van Kekootje’

Via social media ben ik in contact gekomen met Rixt Ykema, eigenaresse van www.kekootje.nl. Wat een dappere, ondernemende vrouw. Diep respect! Drie jaar geleden is ze gestart met Kekootje, wat staat voor ‘kekke cadeautjes’. Wat klein begon, is uitgebloeid in een grote, succesvolle shop. Wat mag ze trots zijn!

Een aantal jaren geleden werd Rixt getroffen door een vreselijke ziekte, namelijk borstkanker. Voor haar een reden om te stoppen met haar baan, omdat ze qua werktempo niet meer mee kon komen. In die periode struinde ze veel op internet, o.a. op zoek naar babykleertjes. Wat ze zelf miste in shops, besloot ze zelf te gaan verkopen. Want stilzitten? Dat is niks voor Rixt! Zo ging www.kekootje.nl van start. Eerst verkocht ze stationary, later ook wonen, lifestyle en zoveel meer.

Inmiddels is Kekootje een volwaardige Friese webwinkel met allerlei stationery, feest, lifestyle, kids en wonen. En ze verkoopt ook een eigen collectie aan ansichtkaarten, groei- en bloeikaarten. Hoe stoer is dat?!

Wat ik kocht? Een prachtige blikvanger voor aan de muur! Een schoolplaat van 74 bij 85 centimeter met insecten in een vintage jasje. Zoals jullie weten, van vintage ben ik groot fan. Wat deze schoolplaat voor mij een blikvanger maakt? De zachte kleuren in combinatie met een old look. De stokken bij de plaat zijn echt vintage en in een donkere natuurlijke tint gelakt. Het leuke is dat de schoolplaat dubbelzijdig bedrukt is met de Engelse vertaling aan de achterzijde. En het papier is extra stevig, doordat het dubbelzijdig is gelamineerd. De schoolplaat kan worden opgerold en dicht gebonden met een blauw lint dat aan de achterkant hangt.

Ik ben blij, want de insecten schoolplaat staat fantastisch. En nog meer fantastisch is, dat ik in samenwerking met www.kekootje.nl iemand blij mag maken. Doe jij mee met de winactie?

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg @kekootje en @carolien_manning op Instagram
– Laat een reactie achter onder de foto en tag je vrienden. Zoveel mogelijk! 😀

Deelname is mogelijk vanaf 27 juni 18:00 uur tot en met 4 juli. Op 5 juli maken we in de avond de winnaar of winnares bekend.

img_2846

img_2840

img_2843

image

image

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. homemadeheavennl schreef:

    Supermooi hoekje zo! En wat een leuke blog, ga ik zeker aanraden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s