‘Stoer met Stoeruh Zaken’

Sinds mijn start op Instagram volg ik @stoeruhzaken met plezier, want eigenaresse Hetty heeft niet alleen een heel tof huis, maar ook een fantastische webshop www.stoeruhzaken.nl. Door haar stoere account word ik geïnspireerd. En niet alleen haar account is stoer. Ook Hetty zelf. Wat een leuke, vriendelijke, stoere vrouw.

Nieuwsgierig? Stoeruh Zaken richt zich op styling producten van klein formaat zoals woonaccessoires met een mix van handmade, vintage en nieuw.

In de ogen van Hetty is het niet een specifieke woonstijl die de beste is. Het is de mix van stijlen uit verschillende tijdperken met talloze design invloeden die een interieur interessant maakt. Hetty haar shop bevat een collectie van nieuwe tot vintage producten en ook producten van het eigen label “Stoeruh Zaken” worden niet geschuwd. Check bijvoorbeeld eens de prachtige eigen lijn ‘wood‘.
Sommige items zijn eenmalig te verkijgen. Dus als je iets ziet, bestel het snel. Op = op!

De stoere life-style producten hebben een authentiek en industrieel design. Dit resulteert in een inspiratievolle mix van vooral metalen en houten accessoires en elementen als zink en beton.

Al lang ben ik fan van een specifiek houten aapje! Veel zie je het voorbij komen op Scandinavische feeds en sites, maar ook in het Nederlandse interieur is het design aapje niet meer weg te denken. Het houten aapje van designer Kay Bojesen. Voor mij helaas boven mijn budget, want het product is voor 119 euro te verkrijgen. En dan heb je het over de kleinste variant. Hoe gaaf is het dan ook, dat ik een soortgelijk item voorbij zag komen op de feed en site van Stoeruh Zaken. En dat in een betaalbaar jasje, want het aapje is te koop voor 26 euro!! Ik vind hem te gek, want door zijn vintage uiterlijk, is het aapje in mijn ogen nog stoerder! Ik bestelde het ‘diertje’ en  ging met onze nieuwe aanwinst op reis in huis. Diverse plekken heeft hij inmiddels in onze woning gezien (zie foto’s 🐵). Zijn nieuwe thuis! 🙊

Wat ik nog meer kocht? Ik kocht nog een stoer afgewerkt kussen met binnenvulling van een fantastisch materiaal en een tof peace teken. Net als het houten aapje, heeft het kussen een vintage, verouderde look. Wat mij betreft houdt het bestellen bij www.stoeruhzaken.nl bij deze twee items niet op. Want ‘wauw’, wat hebben wij een STOER(der) (t)huis.

img_2752

img_2763

img_2761

img_2750

img_2747

img_2744

img_2762

img_2753

img_2713

img_2690

img_2725

img_2688

img_2705

img_2755

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s