‘Het juiste licht’

“Het juiste licht maakt alles bijzonder.” Dat is de overtuiging van www.hetlichtlab.nl. En vanuit die gedachte creëert ‘Het Lichtlab‘ een collectie van prachtige lampen. Verlichting wordt geproduceerd op een geheel eigen wijze. Retro materialen worden gebruikt of de laatste 3D printtechnieken. Verlichting wordt met de hand gemaakt en zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Laat ik nu net de gelukkige zijn, die een prachtige lamp heeft weten te bemachtigen! En ook nog een speciale editie. Zó blij! In ons huis hangt een nieuwe lamp boven onze eettafel. Een lasergesneden lamp van designer Olaf Weller.

Olaf Weller is een jong designtalent. Hij viel op door zijn fantastische kijk op design. Olaf’s visie is het maken van unieke producten met hoogwaardige afwerking op kleine schaal, waarvoor hij tot de uitersten van kleinschalige productiemethoden als lasersnijden en 3D printen gaat. Als ontwerper speelt hij met herkenning, functie en esthetiek van het ontwerp. En dat is te zien.
Voor ‘Het Lichtlab’ heeft Olaf de lasergesneden industrielamp No.19 ontworpen én de 3D printlamp No.20.
Ik ben de gelukkige eigenaresse van de industriële lamp No.19. Ik koos voor de White Edition XL. Een lamp die er wat mij betreft mag zijn! Opvallend, strak, speels met een industrieel karakter. Het past uitstekend in ons interieur. En de verlichting in de avond is fantastisch. Ik koos voor een mooie, opvallende, warme lichtbron. Dit maakt het geheel perfect.

Ook de bijzondere fittingen en lichtbronnen zijn de verkrijgen bij www.hetlichtlab.nl. Fantastisch toch?!

Kies je liever voor een andere lamp? Of wil je liever een ander snoer? Geen probleem! Want het leuke is, dat je bij ‘Het Lichtlab‘ je eigen lamp kunt samenstellen. De verschillende lichtbronnen, kleuren snoer en fittingen van ‘Het Lichtlab’ kun je namelijk combineren om zo je eigen perfecte lamp samen te stellen. Hoe cool is dat?!

Nieuwsgierig hoe de industrielamp No.19 XL (white edition) staat?? Check snel mijn foto’s. Ik vind het fantastisch en ben helemaal ‘in love’. Jij? En het leuke is, dat ik het zelf in elkaar heb geknutseld, want het wordt aangeleverd in een bouwpakket met een gebruiksvriendelijke handleiding. Benieuwd naar de verkooppunten? Klik hier.

img_2659

img_2722-1

img_2718-1

img_2719-1

imageimage

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s