‘Stijlvol met Daniel Wellington’

Wie wil dat niet. Een item dat je outfit compleet maakt. Het liefst een tijdloos item. Mooi, stijlvol en elegant.
Al jaren ben ik fan van sieraden. Oorbellen, ringen en armbanden. Ik kan niet zonder. Én een horloge? Dat is voor mij onmisbaar. Ik voel me ‘kaal’ als ik geen horloge om heb (als je een vrouw bent, weet je direct wat ik bedoel 😄).
Je begrijpt dan ook dat ik diverse designs in huis heb. Té gek dat nu ook een ‘‘Daniel Wellington’‘ onderdeel uitmaakt van mijn collectie.

Een horloge van Daniel Wellington is stijlvol en elegant, en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden, ongeacht de gelegenheid of dresscode. Vriendlief dus ook blij! 🙏🏻 Het leuke is dat Daniel Wellington tijdens het creatieve proces en de productiefase continu naar perfectie streeft, waarbij de Scandinavische identiteit niet verloren gaat.

Voor mij zit het horloge perfect rondom de pols. Uniek en tijdloos! En de leren bandjes combineren perfect met verschillende outfits. Ik koos voor middenbruin en zwart.

Wil jij ook een te gek horloge van Daniel Wellington. Met de code ‘binnenhuisinspiratie’ op www.danielwellington.com krijg je 15% korting. De code is geldig tm 15 juni 2016. Je krijgt er ook nog een gratis bandje bij tijdens de zomercampagne. Cool toch?! Je krijgt het horloge prachtig verpakt in huis en de kwaliteit is naar mijn mening super! Ik zeg: doen!

img_2160

img_2110

img_2111

img_2344

img_2125

img_2114

img_2121

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s