‘Anne geeft licht’

Via diverse media kanalen zag ik het voorbij komen. Prachtige verlichting met een té gek design. Hoe fantastisch zou het zijn als ik een lamp in eigen huis zie ‘shinen’ uit de prachtige collectie van www.annelighting.nl. Want de ontwerpen / verlichting van Anne zie ik veel via social media voorbij komen. Wat doet ze het goed! En wat fijn dat ik inmiddels een pronkstuk van Anne als nieuwe aanwinst heb in huis.

Ken je dat? Donkere dagen, waarbij je het liefst de hele dag verlichting aan hebt in huis. Of dat je na een zomeravond van buiten naar binnen stapt en je direct het licht wilt aan doen, want het is zó donker! Hoe cool is het dan, als je dan ook nog eens een lamp aan doet met een super design. Wie wil dat niet?!

Ken je haar al? Anne. Anne van www.annelighting.nl. Anne ontwerpt haar eigen lampen met passie voor detail. En dat is te zien. En het leuke is, dat het betaalbare ontwerpen zijn. Anne Lighting is een oer-Hollands merk met een lange rijke geschiedenis in de lampenwereld. Met meer dan 80 jaar ervaring van vader, opa en overgroot opa start Anne haar eigen lampenlabel. Samen met haar moeder is ze in 2014 gestart met dit exclusieve lichtmerk! Het ontwerpen van de lampen doen ze zelf. De lampen zijn te herkennen aan de stoere afwerking, het betaalbare design en hun eigen Anne-label.

Anne haar collectie kent stoere hanglampen (wishlist! :-)), tafelverlichting en een prachtige, opzichtige vloerlampen. Klik hier voor de volledige collectie. Ik kocht een mooie, zwarte vloerlamp, namelijk een vloerlamp uit de Zappa collectie. Ik heb geen spijt, want wat staat het mooi! En het leuke is, dat het zowel in de woonkamer als in de slaapkamer goed tot zijn recht komt. Wat vind jij?

Volg jij Anne al op Facebook? Zo wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwerpen en laatste trends. Mij ziet Anne vaker terug in haar shop. Ik ben verliefd. Smoorverliefd!

IMG_4746IMG_4795IMG_4801IMG_4802IMG_4805IMG_4827

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s