‘Vol lof over homelovv’

Een tijd geleden kwam ik in contact met een lieve, sterke en vooral moedige vrouw, namelijk met Ingrid van homelovv. Na een lange strijd tegen haar ziekte, durfde ze het aan. Namelijk het openen van een pop-up store in De Bilt. Én sinds kort mag ze zich voor langere tijd vestigen in het pand. Wat mag ze trots zijn op wat ze heeft bereikt. Wat begon met een webshop, is nu real life te bezoeken. Ik vind het dapper en wat is het mooi.

Is De Bilt toch een beetje te ver? Een deel van het prachtige aanbod is ook online te verkrijgen, namelijk op www.homelovv.nl. Makkelijk toch? Verschillende merken verkoopt ze, maar ook items van eigen label, waaronder prachtige woonkettingen, waarvan ik een paar heb in huis. Verder verkoopt ze plaids, manden, meubels, macramé hangers, etc. Van merken van HK living tot aan Snoeps Haarlem. Voor mij favoriet.

Omdat de tuin momenteel een aandachtspunt is en ook mijn planten in huis (groene vingers heb ik niet 😔), ging ik dit keer voor een gieter. Niet zo maar een gieter, maar een stijlvolle! Want een interieuraddict houdt van stijl. Zoals jullie weten hou ik van pastel, dus ik ging voor een mooie zacht groene kleur. Ik ging voor de Lungo gieter van Xala, te verkrijgen in diverse kleuren. Een gieter met een inhoud van maar liefst 12 liter! De gieter hoef je niet op te ruimen, want daar is hij veel te mooi voor.

Niet alleen voor de looks kies je voor deze gieter: door de 12 liter inhoud loop je minder vaak op en neer en door de vorm klotst het water niet over de rand en schenkt de gieter perfect! En in de winter kun je hem gewoon buiten laten staan, want het materiaal kan er tegen.

De naam ‘Lungo’ is afgeleid van ‘caffe lungo’: een espresso met veel water. Het ontwerp is van Davy Grosemans.

Wil jij ook een prachtige gieter? Je hebt geluk! Want in samenwerking met www.homelovv.nl mag ik eentje weggeven in kleur naar keuze.

Wat moet je doen?
1. Volg @homelovv en @carolien_manning op Instagram
2. Laat een reactie achter onder de foto en tag zoveel mogelijk vrienden.

De winnaar wordt via Instagram bekend gemaakt.

img_2396

img_2398

img_2401

img_2399

img_2397

img_2400image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s