‘Met draad doe je zaken’

Al vaak heb ik het voorbij zien komen. Verschillende kubussen en figuren. Voor aan de muur als decoratie of voor aan het plafond als hanger. En het leuke is dat je het zelf in elkaar kunt knutselen. Voor mij als creatieveling super leuk!

In de etalage in Groningen bij mijn favoriete spot ‘Holtbar‘ zie ik ze vaak shinen in de etalage. Kubussen aan draad inclusief prachtige luchtplantjes. Met draad doe je zaken! En zaken doet draadzaken met mij. Want ik bestelde een DIY set (niet één maar twee 😀) op www.draadzaken.nl.

Draadzaken is een merk dat zich richt op geometrische interieurvormen. Dit leuke merk wordt niet alleen in Groningen verkocht, maar inmiddels op vele plekken. Het wordt door vele creatievelingen geroemd! En ook door mij! Zelf ging ik aan de slag en maakte ik mijn eigen DIY himmelis, in kubusvorm en in een diamantachtige druppel. De strakke geometrische himmelis zijn vernoemd naar het Finse woord himmeli, wat hemel betekent.

In het leuk verpakte DIY-pakket van Draadzaken, vind je op maat gemaakte buisjes, draad en een uitgebreide handleiding over hoe je je himmelis zelf in elkaar kunt zetten. De himmelis zijn eenvoudig uit te breiden door simpelweg verschillende vormen aan elkaar te knopen. Het leuke is dat je er leuke luchtplantjes in kunt doen. Ook dit is te bestellen op de site. Je krijgt er een gebruikershandleiding bij, dus ook voor de ‘minder’ creatieveling, is het makkelijk in elkaar te zetten.

De himmelis is verkrijgbaar in de kleuren carbon en black. Ik koos voor het laatste.

Nieuwsgierig naar de uitgebreide collectie? Neem dan snel een kijkje op www.draadzaken.nl. Want niet alleen hebben ze leuke DIY pakketten, maar ook verkopen ze gave muurstickers. En je kunt voor het ophangen een handige plafondhaak kopen. Heb jij al iets van Draadzaken in huis? Ik ben blij, blij met mijn leuke aanwinsten! En kijk nou eens hoe leuk het ook staat met de PIEN plankdragers van www.deens.nl. Te gek toch?!

 

img_2042-1

img_2040-1

img_2041-1

img_2033

img_2032-1

img_2029-1image

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s