‘Carolien meets PIEN’

Je hebt het misschien al voorbij zien komen. Mijn gastblog op www.deens.nl. Zo nee? Neem dan snel een kijkje! Klik hier. Want wat een te gekke webshop is deens.nl en wat een lieve mensen werken er! Met medewerkster Sabrina heb ik met regelmaat contact. Wat is ze leuk en wat maakt ze mij blij. Wat een goede service en altijd goed bereikbaar. Wat een prachtige producten. En het eigen label van Deens…. Zeg nou zelf? Te gek toch?!

Het magneetbord ‘MARIE’ van het eigen label van Deens heb ik al in huis. Dit keer ging ik voor plankdragers. Want Carolien gaat graag voor PIEN 😀. De PIEN plankdragers. Ze zijn zó leuk en multifunctioneel. Je kunt er verschillende planken aan hangen in diverse maten. Handig toch?! En het leuke is dat de dragers in verschillende kleuren zijn te verkrijgen. Of je nu van geel houdt, van antraciet of roze. Ik koos voor o.a. goudgeel, want de kleur past goed bij de tijd van het jaar. En het is ook nog eens de trendkleur van 2016. En achterblijven wil ik natuurlijk niet ☺️. Onze overloop was wit en saai. Onlangs verfde ik lambrisering in een groenige kleur van de matte lijn van de vtwonen. En wat staat het samen leuk! O.a. mijn kringloopgelukjes staan letterlijk op de planken shinen. Ik kocht nog een setje, namelijk in de kleur army green. Zo kan ik af en toe wisselen. Je krijgt er een handig bewaardoosje bij. Leuk toch??! Wat vind jij?

Benieuwd naar alle plankdragers van www.deens.nl? Klik dan hier. Wat een keus! Na nog een positieve ervaring met deens.nl kom ik zeer zeker terug! Jij?

img_1943

img_1938

img_2338

img_2335

img_2336

img_2337

img_2330

img_2333

img_2328

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s