‘Albelli maakt herinneringen’

Weet jij het nog?? Zo spannend als je foto’s had gemaakt op je camera en het rolletje ging ontwikkelen. Ik vond dat altijd zó leuk! Geen idee wat erop stond en de meest spontane foto’s! Leuk om door te kijken en vervolgens om in te plakken in een fotoalbum of om te bewaren in een doos. Hoe geweldig en wat een fijne herinneringen! Jaarlijks blader ik onze albums door en bekijk ik de foto’s met plezier. Soms heimwee naar vroeger. Zó fijn!

Merk jij het ook? Tegenwoordig blijven een hoop herinneringen op de computer staan. En bij mij nog meer op mijn telefoon! Erg jammer voor later en minder tastbaar. Hier moest en zal verandering in komen, want voor mijn kinderen vind ik tastbare herinneringen zó belangrijk. Ook voor onszelf. Want we maken zoveel leuke en waardevolle momenten mee…! Toch?!

Vier jaar geleden is onze oudste zoon Koen geboren en twee jaar later Noud. Van Koen heb ik na de geboorte een fotoboek laten maken. Bij Noud bleef het erbij. Druk, druk en nog eens druk! Je kent het wel. Onlangs werd ik via social media op een wel heel makkelijk idee gebracht. Namelijk het maken van een digitaal fotoalbum via een app. En niet zomaar een app…, namelijk een app van www.albelli.nl voor je mobiele telefoon. Je raadt het al. Ik ging aan de slag, want makkelijker kan het niet! Gewoon je foto’s van je telefoon uploaden in de app en je kunt aan de slag.

Wat ben ik blij. Blij met het prachtige resultaat. Ik bestelde twee albums. Een album van mijn bevalling en opname in het ziekenhuis én een album van mijn kraamtijd en visites. Wat een fijne, compacte albums! Makkelijk te bewaren en van uitstekende kwaliteit. Complimenten!

Meer weten? Bezoek www.albelli.nl. Nieuwsgierig naar de app? Ga dan naar http://bit.ly/Albelliapp.

img_1529

img_1538

img_1534

img_1539

img_1537

img_1536

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s