‘Wat een ‘fat’boy 😍’

Al jaren volg ik www.fatboy.com op de voet, want ik ben fan. Fan van de prachtige eyecatchers voor binnen en buiten. In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit. En dat is te zien! Je kunt je dan ook voorstellen dat items van Fatboy niet kunnen ontbreken in en om het huis.

Fatboy laat zich niet in een hokje stoppen en verrast met producten die zowel in uiterlijk als functionaliteit erg opvallend zijn. Ik kocht bij Fatboy 2 items, een prachtig combi product. Ik ging voor een zitzak in combinatie met een lamp.

‘Fatboy’ en ‘zitzak’: twee termen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Fatboy zitzak zag in 2002 het levenslicht en is sindsdien een begrip onder de stoelen, kussens en fauteuils uit de designbranche. Met zijn gigantische afmetingen en materiaal van de hoogste kwaliteit is de Fatboy zitzak een graag geziene gast in vele huishoudens.

Ik koos voor de zitzak ‘Buggle-up‘, gemaakt van een hoogwaardig UV-, water- en vuilafstotende stof en daardoor de ideale toevoeging voor je terras of tuin. Weet je wat zó leuk is? Dankzij zijn slimme design maak je in een handomdraai van een éénpersoons plek een knus tweepersoons lounge bankje. Te gek toch?!

The Buggle-up is verkrijgbaar in 16 kleuren van Yellow Ochre en Pink voor een eigentijdse knipoog tot Taupe en Black voor een tijdloos accent. Ik koos voor de kleur taupe. Zowel binnen als buiten is de zitzak een genot. Of je nu wilt genieten van de zon of binnen wilt loungen voor de televisie. Het kan allemaal.

Omdat ik ook in de zomerse avonduren wil genieten, het liefst met wijntje, van de Buggle-up, kocht ik een mobiel nachtlampje. Ik koos voor de ‘Edison The Petit‘. En als het koud is, zet ik hem gewoon binnen neer als sfeerverlichting. Want ‘Edison The Petit’ maakt gebruik van LED technologie en heeft drie standen. Deze sfeervolle en draadloze verlichting zorgt voor 6 tot 24 uur verlichting, waarna hij gewoon weer opgeladen kan worden. En wist je dat de Edison zijn naam te danken heeft aan de uitvinder van de goeilamp? Geinig toch?!

Ik ben om! Jullie? Meer weten? Neem snel een kijkje op www.fatboy.com. Ik weet zeker dat je net zo enthousiast bent als ik!

IMG_4723IMG_4710IMG_4646IMG_4668IMG_4724IMG_2407imageIMG_4673IMG_4677IMG_4690IMG_2341image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s