‘Kreafunk meets interior’

Ben jij ook zo gek op muziek? Ik wel! Heerlijk in de ochtend wakker worden met een wijsje in je hoofd. Ik ben er dol op. En vriendlief en onze kinderen ook.

Onlangs kreeg ik een kleine speaker met logo van mijn werk. Dat smaakte naar meer. Ik ging dan ook op zoek naar een trendy speaker passend in ons interieur. Ik spotte bij mijn achterbuurvrouw de ultieme speaker! Een geweldige mintkleurige met een fantastisch geluid. En ook nog eens te verkrijgen in diverse, hippe kleuren. Ik zag het en was fan! Ik ging op zoek. Op zoek naar dé speaker van het Deense merk Kreafunk.

Kenmerkend voor het creatieve, Deense merk Kreafunk is het functionele design van de producten. Wat begon als een idee van twee vrienden is uitgegroeid tot een inspirerend merk. De ontwerpers vinden hun inspiratie in Scandinavische design tradities. De ontwerpen zijn eigentijds, simpel en strak. Zó mooi!

Ik kwam uit bij de Kreafunk groove speaker in de kleur roze. De moderne bluetooth speaker van Kreafunk is door zijn ronde lijnen en simpele vormgeving een ware toevoeging aan ieder interieur! En dat is zeker waar! Het matcht perfect bij ons in huis. Ik ben zó blij! En het fijne is, dat het niet alleen leuk is voor thuis. Ook is het gemakkelijk om mee te nemen. Super toch?! Met een speeltijd van 24 uur (op 80% volume) kan ik urenlang genieten van mijn favoriete muziek. Via bluetooth kan ik eindeloos draadloos muziek van mijn telefoon en laptop afspelen. Cool toch?! En fijn is ook dat de aGroove over een USB-aansluiting beschikt. I love Kreafunk!

Ik bestelde het product bij een erg leuke shop, namelijk bij www.leeff.com. Leeff is een jong en levendig merk voor trendy woon-, kook- en lifestyle accessoires. Geïnspireerd door de mooie momenten in het leven, ontwikkeld leeff.com producten die deze momenten nóg mooier maken. In de online conceptstore Leeff.com vind je voor iedere ruimte in huis een unieke, stoere en warme collectie.  Naast producten van het eigen merk Leeff, vind je producten van andere prachtige merken waar Leeff van houdt! Daarnaast zijn de producten van Leeff.com ook live te bekijken in Loods 5 en steeds meer andere winkels. Gaaf!

Niet alleen ben ik te spreken over de speaker. Ook de service verdient een dikke tien! Erg snel kreeg ik mijn bestelde speaker in huis. Wat een prachtig item. En de draagbare speaker wordt ook nog eens geleverd in een mooie, houten doos. Dat wist ik niet?! Wauw! Ik ben verkocht….

Nieuwsgierig naar de collectie van Kreafunk? Nieuwsgierig naar andere items? Breng dan snel een bezoekje aan www.leeff.comIMG_4559

IMG_4263IMG_4267IMG_4278IMG_4289IMG_4302IMG_4303IMG_4305

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s