‘By-Boo na smaak’

Al lang staat een rond vloerkleed voor de slaapkamer op mijn wishlist. Ik heb een kleed, maar wilde graag groter. Lees wilde…., want ik heb mijn eyechatcher in huis… :). Wat ik zocht? Een kleed met een zwarte rand.

Onlangs struinde ik in een winkel niet al te dichtbij huis en stond oog in oog met een rond jute kleed van By-Boo. En niet alleen met een kleed, ook met een stoere kruk van hetzelfde merk. Ik was om….. Voor mij leek het een finishing touch. Alhoewel? Klaar in huis ben ik nooit :-). Ik kocht het niet en snel kreeg ik spijt…. Ik en niet kopen?? Jaaa…. ECHT!

Je raadt het! Ik ging rondkijken op internet. Op zoek naar ‘hét’ kleed, want ik moest en zal het (na een slapeloze nacht 😊) hebben. Wat bleek? Wat een keus! Want niet alleen biedt By-Boo kleden aan met een zwarte rand, maar ook in de kleuren wit, oranje en mint. Ook zonder gekleurde rand is het kleed prachtig. De twijfel sloeg toe, want in kiezen ben ik slecht!! Toch ben ik bij mijn eerste keus gebleven en bestelde het kleed online.

Nieuwsgierig waar? Ik kwam uit bij www.nasmaak.com. Heerlijk vanuit mijn luie stoel, bestelde ik niet alleen het jute kleed, maar ook de gespotte, stoere kruk ‘Diamond’, want ook de kruk (te verkrijgen in het wit en zwart) bleef hangen in mijn hoofd. Het houdt niet (lees: nooit…) op! 😁

Wat ik ontdekte? Niet alleen is www.nasmaak.com te vinden online, want naast een webshop, is ‘nasmaak’ een mega grote winkel in Heerenveen. Voor mij een korte reis als Groninger, want op slechts een half uur afstand zit een prachtige 500m2 tellende showroom. Hoe cool is dat?! Wat een ontdekking! Je begrijpt het…. Ik als interieur verslaafde ben wild 😀. Hoe spontaan het bestellen gaat via internet, hoe vrolijk en open moet een ‘real life’ bezoek zijn. Als ik de webshop mag geloven, staat de koffie altijd klaar en word je met enthousiasme ontvangen. Zelfs een biertje al wandelend in de hand is nasmaak.com niet té gek! Ik kijk er naar uit :-).

Mijn bestelde items zijn mij echt na smaak! Het oogt stoer, fris en helemaal in de trend van nu. Ik ben blij. Hoe fijn is dat?! En voor mij heeft het ook nog eens een goede nasmaak. Niet alleen vanwege de bestelde ‘hot’ items, maar vanwege het enthousiasme en de snelle service. En weet je wat het leuke is? Naast meubels en woonaccessoires, biedt www.nasmaak.com ook houten 😀 fietsen, tassen en foodproducten. Ik kom terug! Geweldig.

Nieuwsgierig hoe mijn bestelde items staan in huis? Check snel de door mij gemaakte foto’s! Nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem dan snel een kijkje op www.nasmaak.com of bezoek de showroom in Heerenveen. Wie weet treffen we elkaar snel…!

 

img_1985

img_1883

img_1885

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. koseligblog schreef:

    Super tof kleed! Staat erg leuk zo in de slaapkamer 🙂 liefs, Sandra (sandra_koseligblog)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s