‘Puik-Art sterk online’

Ken je dat? Van bepaalde merken ‘MOET’ je items in huis…. Dat heb ik té vaak! Maar zelden heb ik spijt. Want wat ben ik elke keer blij. Blij als ik weer kan stijlen in huis. Het houdt voor mij nooit op.

Met regelmaat kom ik online een fantastische collectie tegen van Puik-Art. Je raadt het al. Ik heb de verleiding niet kunnen weerstaan! Shame on me :-). Op mijn wishlist stond een staande klok (want klokken heb ik nog niet genoeg… :-)). Een staand klokje van kurk. Zo vaak zie ik het voorbij komen op Instagram, Facebook, etc. Je begrijpt het. Voor mij werd het een musthave. En ja… Ik heb ‘het’ in huis! Zó blij!

Wat is de Clork tafelklok gaaf. Het is ontworpen door de jonge designer Ernst Koning. Hij heeft ervoor gekozen om te werken met een bijzonder materiaal: kurk. Clock en cork vormen samen ‘Clork’. En zo ontstond de naam van de klok. Het materiaal zorgt voor een verrassing en daarmee is de klok dan ook echt stijlvol in je interieur. Ik blijf maar kijken…. De Clork is te verkrijgen in het zwart en wit. Ik koos voor het laatste.

In welke webshop ik het bestelde? Via internet en Instagram kwam ik terecht bij http://www.sterkonline.nl. Ik ben echt een fan van Scandinavisch design. En hiervoor ben ik bij sterkonline.nl op het juiste adres. Jij dus ook! Een aanrader. Ben jij net zo fan?

Sterk Online is een fris bedrijf met gedreven jonge design liefhebbende professionals. En dat is te zien. Zowel aan de opbouw en uitstraling van de webshop als aan het aanbod van producten. Voor mij als interieur liefhebster het allerbelangrijkste :-).

Nieuwsgierig? De aangeboden collectie bevat zowel klassiekers als nieuwe ontwerpen die de limiet van de moderne fabricage opzoekt. Merken worden geselecteerd op duurzaamheid en gevoel voor design. Tijdloos! Gekochte producten vervelen niet snel, of beter gezegd nooit…. Hoe tof is dat?!

Wat ik verder bestelde? Als er visite is, mis ik vaak één item in huis en dat is een tray! Een tray voor het serveren van drankjes, hapjes, etc! Maar ook een tray als pure sier in huis. Ik bestelde de Puik-Art Octa.  Kleurrijk, simpel, gemaakt van ijzer en zó leuk! Een echte blikvanger. En ook nog eens in diverse kleuren te verkrijgen. Zo ontvang ik mijn bezoek graag in huis. Wie wil dat nou niet?!

Omdat het dienblad ook als podium kan worden gebruikt voor catchy interieur items, kocht ik kandelaars. Niet zo maar kandelaars. Multifunctionele kandelaars! Ik koos namelijk voor de Puik-Art silly kaarsenhouder. Een set van twee. Ik koos voor lichtgrijze. En weet je wat het leuke is? Op het eerste gezicht lijkt het alleen geschikt voor het plaatsen van kaarsen, maar als je het item draait, kun je er waxinelichtjes in kwijt.

Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten! Vind jij het net zo tof als ik? Benieuwd naar het complete aanbod van sterkonline.nl? Neem dan snel een kijkje op de site http://www.sterkonline.nl. Ik weet zeker dat je de verleiding niet kunt weerstaan……

IMG_3780IMG_3801IMG_3662IMG_3797IMG_3772

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s