‘Trots op Hollandse design en gifts’

Vooral in donkere dagen, vind ik één ding belangrijk en dat is goede verlichting in huis. Het liefste sfeervolle, bijzondere, niet standaard verlichting. Ik zocht een spotlamp, om op te hangen en neer te zetten. Ofwel, een multifunctionele lamp!

Al speurend op het internet kwam ik uit bij www.hollanddesignandgifts.nl. Een platform voor ontwerp van Nederlandse bodem. De website richt zich met name op woon- en modeaccessoires van Nederlandse ontwerpers, op ontwerpen en producten die goed en betaalbaar zijn.

In de webshop vind je meer dan 1.000 verschillende designproducten. Allemaal producten met een verhaal. Je moet hierbij denken Nederlandse labels als Droog Design, Functionals, Gispen en Goods, Blond Amsterdam, Marcel Wanders, etc. Holland Design & Gifts geeft ruimte aan verschillende stijlen. En dat maakt een bezoek aan de website zo leuk. Voor elk wat wils! Of je nu van minimalistisch en strak houdt, of van rijker en ronder. De webshop biedt het allemaal.

Wat je kunt verwachten in de shop? Eigentijdse tassen en sjaals met karakteristieke grachtenpanden, de kaart van Nederland en motieven uit oude meesterwerken, betaalbare design horloges en sieraden, sjaals, tassen en o.a. servies uit de collecties van het Rijksmuseum en het van Gogh Museum.

Wat ik kocht? Ik ging voor de houten Spot-nik vloerspot van ‘Van Tjalle en Jasper’. Deze houten vloerlamp van Tjalle en Jasper wordt geleverd als een bouwpakket. Alle benodigdheden voor de houten lamp zitten in het pakket. Binnen no time heb je een prachtig in elkaar gezette spot. Leuk toch?!

Wie zijn ‘Van Tjalle en Jasper’? Tjalle en Jasper zijn al sinds jaar en dag bevriend met elkaar. Tjalle heeft een opleiding Industrieel Ontwerp gevolgd en Jasper is jarenlang werkzaam geweest als meubelmaker. In 2012 besluiten ze in het diepe te springen en samen een bedrijf op te starten. Het bleek een goede stap, want inmiddels is Van Tjalle en Jasper uitgegroeid tot een succesvol Nederlands merk.

Van Tjalle en Jasper zijn sinds enige tijd trotse eigenaar van een sterke lasersnijder. Deze laser hebben Tjalle en Jasper ook gebruikt bij het ontwerp van deze spot-nik lamp. Het MDF wat gebruikt is voor de lampenkap van ribben, is gesneden met behulp van de laser. Door de hitte van de laser ontstaan mooie donkere randen om het MDF, wat deze spot-nik lamp net weer een wat strakkere uitstraling geeft.

Ik heb met deze spot het licht gezien. Jij ook? En weet je wat het leuke is? Zoek je een ander ontwerp? Treur niet, want het merk biedt meer, waaronder prachtige hanglampen. Neem hier maar eens een kijkje! Ik ben fan en blij met mijn nieuwe, sfeervolle lamp.

Wil jij net zo’n mooie lamp? Klik dan hier en bestel direct! Ik zeg: DOEN! Een echte eye-catcher voor je interieur. Nieuwsgierig naar de overige lampencollectie of andere items? Ga dan snel naar www.hollanddesignandgifts.nl. Wie wil nou geen merken van eigen bodem in huis?

Wil je Holland Design & Gifts volgen op Social Media? Dat kan! Ze zijn te volgen op Instagram, Pinterest, Twitter en Facebook. Ik volg met plezier. Jij ook?

IMG_2967IMG_3128IMG_3126IMG_3150IMG_3171IMG_3151IMG_3169

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s