‘Lef(F) in Amsterdam’

Dat ik gek op klokken ben, weet iedereen! Ik kom als bezige bij snel te laat, dus blijf graag bij de tijd :). Onlangs kwam ik oog in oog met de prachtige collectie van LEFF amsterdam. En je raadt het……. Ik was en ben verkocht ;).

LEFF amsterdam is een designmerk dat is opgericht in 2011 en inmiddels wordt verkocht in 30 landen wereldwijd. Bij de col­lectie staan vormgeving en concept voorop, wat altijd wordt versterkt door functionaliteit en kwaliteit. En dat is te zien! LEFF werkt samen met ontwerpers van over de hele wereld om tot bijzondere producten te komen.

Dat het woord ‘lef’ is afgeleid van het Hebreeuwse woord voor hart en hun studio in het hart van amsterdam ligt, was niet de enige reden dat de broers Arno en Dennis Ruijzenaars samen met designer Erwin Termaat kozen voor de naam LEFF amsterdam. Nog veel belangrijker vonden zij dat ‘lef’ staat voor het doen van dingen die anderen niet durven. Omdat niemand echt meer een klok nodig heeft, gaat het merk graag de uitdaging aan. En met succes!

Toen ik ging snuffelen tussen al het moois op de site www.leffamsterdam.com, werd ik op slag verliefd. Verliefd op de unieke Felt wandklok. De perfecte woonaccessoire voor je interieur. De blikvanger onderscheidt zich door het materiaal en de fraaie, stijlvolle uitstraling. Het ontwerp is grotendeels gemaakt van gerecycled PET, wat de klok zeer duurzaam maakt. Een bijzondere musthave die je dankzij de neutrale kleur perfect is voor ieder huis! En goed nieuws heb ik als je gek wordt van tikkende klokken. De klok is namelijk uitgerust met een stil Japans uurwerk. En je hebt ook nog eens garantie op de klok voor 5 jaar! Super toch?!

Wie het heeft ontworpen? De Felt wandklok is ontworpen door designer Sebastian Herkner. Voor Herkner is verantwoordelijkheid een belangrijk thema in zijn werk. Zijn ontwerpen zijn niet gericht op trends, maar gebaseerd op bruikbaarheid en duurzaamheid. En ook dat is te zien.

Wat ben ik enthousiast over de klok die hangt te pronken in ons huis. En weet je wat mij nog enthousiaster maakt? In samenwerking met LEFF amsterdam mag ik iemand blij maken, want je kunt via Instagram kans maken op dezelfde klok t.w.v. € 139,-. Hoe tof is dat? Ik weet zeker dat jij even enthousiast ben als ik!

Wat moet je doen?
– Volg en @leffamsterdam en @carolien_manning op Instagram
– Laat een reactie achter onder de foto van de klok op Instagram
– Tag in de reactie al je vrienden (hoe meer, hoe beter 🙈)

Op zondag 1 mei wordt de winnaar bekend gemaakt.

img_0327

img_0479

img_0475

img_1909-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s