‘Waat??!’

Ben jij dol op verrassingen? Hou jij van fikse kortingen?? Ik wel! Helemaal als de korting oploopt tot een derde van de prijs van zeer populaire merken! Wil jij dit net als ik?? Bezoek dan snel www.waat.nl. Ik weet zeker dat je het net zo spannend vindt als ik en verslaafd raakt aan de aanbiedingen van Waat Home & Living

Weet je wat het leuke is? Je weet nooit van te voren wat online komt. Dagelijks om twaalf uur ’s middags staat er weer een nieuwe verrassings-deal voor je klaar. Verslavend dus om dagelijks te kijken op de site. Mijn bezoeken aan de site houden niet op!

Weinig regels, veel spanning. De site telt af! Van 5 dagen, 4 dagen, 3, 2, 1 en go! Kopen maar….. :-). Zodra er een aanbieding online komt, staat er een nieuwe aanbieding klaar. En de regel is, op = op en 5 dagen online = 5 dagen. Simpel toch??!

TIP! Mocht je iets zien, zorg dat je er snel bij bent. Want www.waat.nl is afhankelijk van voorraad. Wil je van de leuke (aankomende) dealtjes op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niks mist!

Ben jij ook zo’n twijfelkont? Mocht je het na levering niks vinden treur niet, want zonder opgaaf van reden mag het worden geretourneerd. Voor mij als twijfelaar een enorm pluspunt! ‘Waat’ gaat voor service en tevredenheid. En het belangrijkste is, dat www.waat.nl gaat voor verrassingen. Hoe leuk is dat??!

En weet je wat voor mij de allerleukste verrassing is? Ik ontving een kelim kleed in prachtige zachte, blauwige kleuren. En hoe tof is het, dat ik een vloerkleed mag weggeven op Instagram. Een vloerkleed in print, formaat en kleur naar keuze (afhankelijk van de beschikbare voorraad). Ik voel me vereerd. Doe jij mee??

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg @waathomeliving en @carolien_manning op Instagram
  • Laat een reactie achter onder de geposte foto’s van het kelim kleed op mijn feed
  • Tag je vrienden, zoveel mogelijk…. 🙂

Nieuwsgierig naar het door mij gekozen kleed? Check dan snel onderstaande foto’s. Te gek toch?!IMG_3029IMG_3059IMG_2955

IMG_3010IMG_3095

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. lieks-home schreef:

    Super leuk winactie; mooie foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s