‘De zwaan maakt bloemen’

In Appingedam ben ik opgegroeid. En dol was ik in mijn jeugd (alhoewel we elkaar ook in de haren konden vliegen…) op mijn buurjongetje. Wij groeiden op als ‘Jip en Janneke’. Samen lopen naar school, knikkeren, met pasen eieren zoeken, op vakantie, etc. Onafscheidelijk! Hoe leuk, hoe bijzonder. Zijn ouders, ik noem ze ‘Oom en Tante’, hadden een bloemenzaak, waar ik als klein kind vaak kwam. En nog steeds :-). Want sinds een aantal jaren is mijn ‘kleine’ buurjongen, eigenaar van de zaak ‘De zwaan bloemen & decoratie’. Inmiddels heeft hij naast de overgenomen zaak, nog een winkel. Kleine jongens worden groot! Altijd zijn grote droom. En de droom is voor hem werkelijkheid geworden. Ik ben trots. Trots op wat hij bereikt heeft en trots op zijn prachtige zaak.

Je snapt dat ik met regelmaat langs ga voor het kopen van tulpen, planten en mooie boeketten. Want wekelijks ben ik te vinden in Appingedam, waar ik met veel plezier mijn familie bezoek. En een bezoek aan de ‘Zwaan‘ in Appingedam aan het Overdiep en in de Dijkstraat hoort daarbij!

Wat ik deze week kocht? Ik liet een prachtig boeket samenstellen in felle kleuren. Want op o.a. roze en geel ben ik dol! Kleuren die in het boeket sterk naar voren komen. Ik hou van ‘wilde’ boeketten, niet te netjes en bloemen in verschillende hoogtes. Kijk nou hoe mooi, vrolijk en opvallend. Vind je niet?? Ik vind het gaaf. Hopelijk jij ook!

Nieuwsgierig naar ‘De zwaan bloemen & decoratie?’. Neem dan snel een kijkje op de site www.dezwaan.nu. Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en trends? Volg dan beide winkels op Facebook. Uiteraard is een ‘real life’ bezoekje zeker de moeite waard! Mocht dat niet lukken, je kunt bestellen via de site! Ik zeg, doen ;-). Makkelijk toch?!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s