‘Een huis vol producten’

Heb jij al eens een kijkje genomen op www.houseofproducts.nl? Zo nee, gelijk doen! Want je vind hier de leukste cadeautjes om weg te geven. En dol op cadeautjes ben ik!

Dat cadeautjes geven nóg leuker is dan ze te ontvangen, wisten we al. Daarom vind je bij HOP | House of Products altijd cadeautips voor een origineel cadeau en vind je gifts met een goed verhaal. En voor de twijfelaars onder ons. Bij HOP| HOUSE OF PRODUCTS kun je zelfs gebruik maken van een personal shopper voor hét ultieme cadeau. Super toch?!

Ik ging in de webshop op jacht. Op jacht naar verwennerij. Verwennerij voor een ander en ook voor mijzelf! Want ik ben gek op geuren en zeep. En wat trof ik in de webshop? Fantastische producten van het merk Mijn Stijl.

Mijn Stijl is een groothandel in zeep (PUUR ZEEP) en huisparfum. De zeep is plantaardig en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. De assemblage van het eindproduct wordt verzorgd door de medewerkers van de sociale werkvoorziening. Ik kocht een blok zeep en handzeep. Heerlijk toch? Zo fijn!

Mijn lieve moeder is dol op wijn. Ik was dan ook blij verrast door de kaarsen van het merk Rewined en kocht er eentje voor haar (en stiekem voor mijzelf😄). En weet je wat het bijzondere is? Elke kaars is handgemaakt van een hergebruikte wijnfles, opgehaald door daklozen bij restaurants. De geur is zorgvuldig vermengd met de smaken en aroma’s die te vinden zijn in je favoriete wijnen. En het gave is dat er gewerkt is met soja-wax, dus geen zwarte muren meer in huis! En de brandduur? Maar liefst 60 – 80 uur!!

Bij de geur van wijn in combinatie met een goede ‘jank’film op de bank, kan een doos met tissues niet achterwege blijven! Een tissuebox van het eigen label van HOP| HOUSE  OF PRODUCTS met oog voor detail. Want bij HOP| HOUSE OF PRODUCTS produceren ze met veel liefde. En dat is te zien!

Wat ik verder bestelde? Paperbags van HOP| HOUSE OF PRODUCTS. Daar ben ik dol op en kan ik geen genoeg van krijgen. Zeker omdat ze ook nog eens zijn te bestellen/kopen in diverse maten. Of je het wilt gebruiken als tijdschriftenmand, voor open haard hout, voor pennen, brood of voor je planten. Alles kan, alles is mogelijk! Ik kocht een grijze large paperbag voor mijn tijdschriften/kussens en een bruine medium voor de plant.

Ik ben tevreden en blij. Blij met het fantastische pakket die ik heb samengesteld en heb mogen ontvangen! En weet je? Mij maakt het nog blijer, dat ik in samenwerking met HOP| HOUSE OF PRODUCTS, iemand blij mag maken met hetzelfde pakket! Want ook HOP| HOUSE OF PRODUCTS, is dol op het geven van cadeautjes. 😀

KANS MAKEN?

Wat moet je doen? Heel simpel!

1. Volg op instagram @houseofproducts en @carolien_manning

2. Repost een foto van de producten op instagram en gebruik de hashtag #CarolienlovesHOP

Op 9 april maken we de gelukkige winnaar bekend! Doe jij mee?

img_1715

img_1703

img_1701

img_1711

img_1748

img_1702

img_1758

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jetteke de jong schreef:

    Mooie actie, ik ga mee doen hoor 👍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s