‘Via Livv Lifestyle’

Vind jij ze ook niet prachtig? De gave foto’s, posters en kaarten van Via Martine? Ik wel! En met mij, zo blijkt op social media, vele anderen. De Via Martine fashionable modelposters zijn een ware hit is gebleken onder de interieur liefhebbers en ook internationaal zijn de trendy posters niet onopgemerkt gebleven. Je snapt dan ook dat ik niet achter kan blijven en speurde naar verkoopadressen van dit fantastische label.

Al snel kwam ik bij www.livvlifestyle.nl terecht, waar ik vaker items en accessoires bestel. Altijd een open, persoonlijke en klantvriendelijke benadering. En daarnaast een snelle levering in huis. Wie wil dat niet?!

Wat ik bestelde van Via Martine? Ik bestelde de zwart wit poster model Woman Sit. Bescheiden en mooi tegelijk. Een pareltje op zich. De foto is gedrukt op posterpapier en afgewerkt met een mat laminaat aan de achterzijde. Ik werd dan ook gelijk blij toen ik de poster uit de verpakking haalde. Prachtig!

Ik haalde al snel een fotolijst en stylde de poster in één van onze slaapkamers. Ik hou van afwisseling en in onze logeerkamer komt de poster echt prachtig tot zijn recht! Vind je ook niet?

Benieuwd wat Livv Lifestyle nog meer te bieden heeft van Via Martine? Benieuwd naar posters van andere merken? Klik dan hier! Ben jij net zo fan als ik?

Livv Lifestyle is een webshop in Deense en Scandinavische woonaccessoires, met bekende woonmerken als Bloomingville en House Doctor.
Check dus snel www.livvlifestyle.nl. Benieuwd of jij je kan bedwingen. Ik in ieder geval niet! 🙂

img_1649

img_1636

img_1647

img_1644

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s