‘Winnen met Restylehuis’

Wat heb ik genoten van mijn eerste kennismaking met Restyle Huis in mijn eigen stad Groningen. Het is een jong bedrijf en wordt door Elianne gerund. Dat doet ze met passie en vol overgave!

Naast het (re-)stylen en verkopen van meubilair, geeft ze styling advies. Verder heeft ze een prachtige webshop www.restylehuis.nl, waar je merken kunt vinden als House Doctor, StudioGwen en Zoedt.

Sinds enige tijd verkoopt Elianne fantastische vaasjes van Hella Duijs. Inmiddels al een enorme hype op instagram. Wat gaaf ook dat ik in samenwerking met Restyle Huis het vaasje Liesje mag weggeven. Love it! Dit prachtige vaasje is handgemaakt en is gemaakt van porselein. Liesje is verkrijgbaar in frisse, eigentijdse kleuren. Mat in combinatie met glans. Het vaasje is ongeveer 10 cm hoog.

Heb jij meegedaan met de winactie?? Ben jij benieuwd wie Liesje heeft gewonnen?? Kijk dan snel onderaan dit bericht!

img_0195
Vaas Liesje van Hella Duijs

img_0196

Gefeliciteerd…….@dirksdotter. Jij ben de winnaar! Mail je gegevens maar binnenhuisinspiratie@hotmail.com? Neem een kijkje op de site www.restylehuis.nl. Je kunt aangeven naar welke kleur je voorkeur uit gaat. Bedankt voor het meedoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s