‘Living met HK’

Orangehaus (zeg: ooranzjehauws), wat een gave, veelzijdige shop! Mijn favoriete merken, woon- en interieuritems zijn volop vertegenwoordigd. Zo ook HKliving. Wat was en ben ik blij met de door mij bestelde accessoires van HKliving. Stoer, hip en sfeervol!

In 2012 werd ondernemer Sandra getriggerd door het feit dat Nederland zo rijk is aan mooie woonmerken en design. Ze besloot zich te richten op een handelsagentschap voor Nederlandse merken in Duitsland. Ze kon haar passie voor e-commerce/webshops onvoldoende kwijt. Zo ontstond Orangehaus.

Orangehaus is specialist in Nederlandse woonmerken en hebben daarom al een grote selectie van Nederlandse designmerken voor je klaargezet. Ze bieden van ieder merk het hele assortiment! Dat is gaaf!! De reden dat ik vaker een bezoek zal brengen aan de shop: http://www.orangehaus.de/nl/.

Benieuwd naar mijn bestelling? Ik bestelde een HKliving vaas keramiek medium, een HKliving vaas keramiek zwart, twee HKliving mokken zwart/wit, een HKliving broodplank maat S en een prachtige HKliving fotolijst poster palm. Uiteraard laat ik je het graag zien hoe ik heb gestyled in huis. Gaaf toch?! Ik ben blij.

Weet je wat mij nog blijer maakt? In samenwerking met Orangehaus mag ik iemand blij maken met dezelfde items! Hou mijn feed @carolien_manning op instagram in de gaten voor meer informatie. En natuurlijk de feed van @orangehaus_dutchdesign_brands op instagram. Héél snel volgt meer…! (Lees: morgen 😉)

UPDATE. Nieuwsgierig naar de winnaar van het prachtige HKliving pakket twv € 75,00?

De winnaar is……..@_finntage. Mail je je gegevens naar binnenhuisinspiratie@hotmail.com? Bedankt allemaal voor het meedoen. Fantastisch! Wat een enthousiaste reacties.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Leuk! Mooie collectie van HK living , ik heb een poging gewaagd op instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s