‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het met eyoba’

Via social media, waaronder Instagram en Facebook, kwam ik op de website www.eyoba.nl  terecht. Wat een fantastische online woonwinkel met een breed assortiment. Zitmeubelen, tafels, verlichting, kantoorartikelen….. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te koop. Waar ik fan van ben, is van Scandinavisch en Deens design, maar ook van design van eigen bodem. Dit is volop te vinden in de webshop. Voor mij een reden om dan ook vaker de site te bezoeken. Wat een aanrader, wat een feest!

En weet je wat hoog op mijn lijstje staat? Dat is het merk Zuiver. En ook dit biedt www.eyoba.nl aan. De collectie van Zuiver bestaat uit verlichting, meubels en woonaccessoires. Het is een jong en dynamisch oer-hollands merk, opgericht in 1998. In korte tijd is het een razend polulair merk. En terecht! Wat ik zocht? Ik zocht een klok. Een klok van een mooi, strak en niet te opvallend design. Een klok die te combineren is in vrijwel elk interieur.

Al veel zie ik ze voorbij komen op Instagram en op diverse sites van populaire bloggers. Klokken! En dan vooral klokken van Zuiver. Ik ging op zoek naar dé ultieme klok voor bij ons in huis. De klokken van Zuiver zijn namelijk te verkrijgen in veel verschillende kleuren, maten en materialen. Van zwart, wit, blauw tot aan grijs. Van pulp, steen, hout tot aan marmer. Zoveel keus, zoveel moois.

Waar ik voor koos? Via www.eyoba.nl kwam ik terecht bij de tik tak wandklok. Een mooie, fijne, stenen klok. De klok is te verkrijgen in 3 verschillende varianten, namelijk in het goudgeel, zwart en koper. Ik koos voor het laatste. Het matcht goed met diverse items en accessoires in huis. Doordat moderne en klassieke details zijn gecombineerd in de klok, maakt het voor mij perfect!

Al snel had ik de klok na de bestelling in huis. Wat was ik blij! Helemaal toen ik de klok zag schitteren en hangen in huis.

‘Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens…..!’ Voor mij zó waar! imageimage

image

Neem ook eens een kijkje op www.thuisinstyling.nl, waarop deze blog als gastblog is te lezen. Nieuwsgierig naar het assortiment van www.eyoba.nl? Bezoek dan snel de webshop. Wat een inspiratie, wat een aanbod. Prachtig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s