‘Wake up met OHMYHOME’

Hoe leuk is het….? Het creëren van een huiselijk, maar vooral sfeervol gevoel. En dit in de slaapkamers van je eigen woning. Ik heb hier een poging toe gewaagd. Niet in onze eigen slaapkamer, maar voor de logees! Neem ook eens een kijkje op http://www.thuisinstyling.nl. Want ook Annemarie, instagram @retroloekie, ging volop aan de slag in de nieuwe kamer van haar dochter. Zij ging net als ik voor een sfeervol,maar vooral bijpassend geheel! Haar dochter is niet meer uit haar kamer weg te slaan. Logisch toch?!

Beide gingen we op zoek. Want bij een sfeervol geheel, hoort een prachtige poster. Het liefste van Hollandse bodem! Ik hou van o.a. afgebeelde veren en insecten. Annemarie haar dochter is dol op dieren. Logisch dat we uit zijn gekomen bij dezelfde online shop, namelijk bij de webshop van  OHMYHOMEOHMYHOME is een prachtig label van eigen bodem. Kwaliteit, details, materialen en een mooie vormgeving zijn speerpunten waarmee ze hun producten tot stand brengen. En dat is te zien!

Zowel Annemarie als ik, koos voor een kwalitatief hoogwaardig en mooi vormgegeven poster. Voor het aankleden van de kamers en voor het tot stand brengen van een fantastisch geheel! En dat is gelukt! Ik koos voor de poster ‘Dragonfly. Staat super toch? Wat vind jij?

imageimage

Wist je dat  OHMYHOME ook in de webshop spullen van andere interieur labels aanbiedt van over heel de wereld? Met zorg geselecteerd. Ik ben fan! ‘Wake up’ en neem een kijkje op www.ohmyhome.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s