‘Sukhi maakt blij!’

Blij! Blij dat ik terecht ben gekomen op de website van www.sukhi.nl. Wat een gaaf concept. En weet je wat het leuke is? Sukhi werkt met makers uit Turkije, Marokko, India en Nepal. En in Nepal betekent Sukhi ‘blij’. Logisch toch?!

Het doel van is Sukhi heel eenvoudig. Ze willen het mooiste kleed aanbieden van de hoogste kwaliteit. Bijvoorbeeld prachtige Beni Ouarain kleden. Ook dat maakt blij! Mij blij, de maker blij en niet te vergeten Sukhi blij. ‘Iedereen blij!’ 🙂

image

Sukhi zorgt voor prachtige, handgemaakte kleden en je ontvangt het als koper rechtstreeks van de maker. Dat maakt het voor mij een fantastisch concept met een goed doordacht doel.  Je kunt zelf het materiaal kiezen, de kleur en maat, waardoor het perfect matcht met je interieur. En dat tegen lage prijzen. Wie wil dat niet?

 

image

Voor mij is het fijne om te weten dat de kledenmakers onder goede arbeidsomstandigheden werken en een uitstekend, passend salaris ontvangen. Gegarandeerd! Fantastisch toch? Lees hier bijvoorbeeld meer over hoe de bolletjeskleden worden gemaakt.

 

imageimage


image

Meer weten?  Bezoek dan snel www.sukhi.nl. Ik weet zeker dat je net zo blij wordt als ik!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Prachtig he die wollen kleden. Ik heb er ook een keer een blog over geschreven. We willen achterin de woonkamer nog een klein rond tafeltje. Daar zou een mooi rond kleedje perfect staan.

  2. Nikki - Sukhi.nl schreef:

    Ah super leuk!! Dankjewel! 😀
    gr, Nikki
    http://www.Sukhi.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s