‘Een kinderkamer vol geluk’

Ik word altijd zo gelukkig. Gelukkig als ik de ogen zie schitteren van mijn zoon. ‘Mam, wauw!! Een nieuwe kast.’ Zo blij, zo wijs, en dat voor 45 euro. Hoe mooi kan het leven zijn. Gelukje toch?

Met veel plezier struin ik wekelijks door de kringloop. Op zoek naar geluk! Van oude kastjes tot aan speelgoed. Voor elk wat wils! Mijn favoriete kringloop? Dat is kringloop Hergebruik Plus in Appingedam. Ook mijn moeder is een fanaat! Zij koopt vaak prachtige spullen bij diverse kringloopwinkels, die vervolgens een mooi plek krijgen in haar of ons huis. Hoe cool is dat?! Inmiddels schittert Koen zijn kamer. Een kamer vol low budget spullen. Zo kreeg de kegel van de kringloop een mooie plek, maar ook het wijnkistje, het skateboard, de locker, de wereldbol, de dino’s, het rotan kinderstoeltje, het schoolstoeltje, de bokshandschoenen en het industriële krukje. Als dit geen geluk is??!

Ook zit de H&M webshop voor mij vol geluk! Want wauw, wat een prachtige interieur items en wat een fijne spullen voor het inrichten van de kinderkamer. Van een vloerkleed, beddengoed tot aan kussens. Beddengoed van dieren, een vloerkleed voor auto’s, een kussen met een afgebeelde tijger. Zo stoer, zo gaaf en zo kinds! Mijn zoon is blij!

Benieuwd naar de kinderkamer van Koen? Wijs toch?!

imageimageimageimage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s