‘In alle soorten, kleuren en maten. Ook in het paars!’

Bij een ultieme avond, hoort voor mij een warme, maar vooral grote plaid. Een deken om heerlijk onder weg te kruipen. En weet je waar voor mij het perfecte kleed vandaan kwam? Uit de webshop van www.ookinhetpaars.nl. Het is een shop met volop kussens en plaids in alle soorten, kleuren en maten. Ook in het paars! Voor elk wat wils. Ik ben fan!

Naast het wegkruipen onder een plaid, vind ik het heerlijk om te dommelen op de bank of in bed tussen prachtige, gekleurde kussens van diverse merken, waaronder Funky DorisOyoy en Fest Amsterdam. Mijn favoriete merken van kussens! Volop te vinden in de shop. Gaaf toch?

imageimageimage

image

Nieuwsgierig naar de prachtige getoonde collectie van kussens en plaids? Neem dan snel een kijkje op www.ookinhetpaars.nl. Hopelijk ben je net zo fan als ik!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s