Ik??! Winnares vtwonen voorjaarshuis

Voorjaar! De eerste lentezon valt je kamer binnen en je denkt: alles moet anders! De reden waarom  vtwonen op 21 maart 2015 een actie is gestart: ‘win een vtwonen voorjaarshuis’.
Precies 24 uur de tijd om voor exact € 10.000,- aan woonspullen bij elkaar te klikken. De jury, bestaande uit het vtwonen styling team en de hoofdredacteur van vtwonen, kiest de uiteindelijke winnaar. En de uiteindelijke winnaar…dat ben ik! Ik kan het nog steeds niet geloven….
De motivatie van de jury: “Carolien heeft een mooie diversiteit aan producten gekozen die haar huis tot een echt vtwonen voorjaarshuis kan omtoveren.”

Via de mail kreeg ik het verzoek contact op te nemen met de redactie van vtwonen. Gek genoeg was ik onderweg naar de Bruna voor het kopen van het woonblad, toen ik de mail zag binnenkomen op mijn telefoon. Die dag lag de nieuwe vtwonen in de winkel. Reden genoeg voor mij om op pad te gaan! Stiekem begon mijn hart sneller te kloppen, want die dag zou ook de winnaar bekend gemaakt worden van het voorjaarshuis. Het zal toch niet? Dit kan toch geen toeval zijn? Al wandelend belde ik de redactie. Ik was zo nieuwsgierig en ergens zo zenuwachtig! Nadat ik werd teruggebeld door Carlein Kieboom, kwam het verlossende woord er uit. Uit ruim 15.500 deelnemers was ik de winnaar. Ik was en ben zo blij! € 10.0000 aan woonspullen inclusief stylingadvies. De dag van de bekendmaking was het nog lang onrustig….

Na een periode van wachten, was daar het moment….De levering van de gewonnen producten. Een filmploeg was aanwezig in ons huis in Groningen, waar ik samenwoon met René en onze 2 zoons Koen en Noud. Al snel stond ons huis vol met items van www.vtwonen.nl. De dozen stapelden zich op. Ik wist niet wat ik zag…. Wat gaaf en genieten….zoveel cadeaus!

Exact een week had ik de tijd om alle items een plek te geven. De filmcrew kwam opnieuw. Dit keer met Styliste Sabine Burkunk. Ik kreeg woonadvies en er volgde een fotoshoot in samenwerking met fotograaf Hans Mossel, voor een binnenkijker op de website, voor social media en voor het magazine van vtwonen. Enige tijd later volgde een telefonisch interview. Kortom, een hele belevenis, waar ik erg trots op ben en wat ik niet had willen missen! Wat een lieve, leuke mensen werken er op de redactie en wat een fijne mensen heb ik mogen ontmoeten die hebben meegewerkt aan het resultaat! Voor mij een trigger om naast mijn baan als Accountmanager me meer te gaan richten op hetgeen wat ik leuk vind, styling. De reden dat ik heb besloten om te starten met mijn blog.

Achter de schermen! Vtwonen eindresultaat voorjaarshuis.

Het resultaat is te vinden op de website van vtwonen: resultaat winnares voorjaarhuis. Ook is ons huis te bewonderen in vtwonen nummer 9-2015, waar ik super trots op ben. Verschillende foto’s heb ik gedeeld op instagram. Wat een hartverwarmende reacties. Bedankt voor alle support!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Monica Sofia schreef:

    Wauw wat super gaaf zeg!

  2. Julia schreef:

    Wat gaaf! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s