Over mij


Mijn naam is Carolien, ben opgegroeid in Appingedam en woon sinds mijn studententijd in Groningen. Ik ben moeder van 2 jonge kinderen (Koen en Noud). Sinds ik samen met mijn vriend René in een nieuwbouw woning woon, ben ik volop geïnteresseerd in alles omtrent het inrichten van een woning. Ik bezoek dan ook dagelijks diverse sites voor het opdoen van ideeën, slenter wekelijks over de meubelboulevard, word geïnspireerd door woonbladen en bezoek woonbeurzen- en events. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends. Verder ben ik groot fan van o.a. Loods5. Bij Loods5 is werkelijk alles te vinden op het gebied van wonen. Of je nu van klassiek houdt, vintage of modern. Ook ben ik groot fan van vtwonen. Mijn geluk kon dan ook niet op, toen ik in 2015 werd uitgeroepen tot winnares van het Vtwonen voorjaarshuis.

JKF_Carolien_004

Mijn motto is: keep in touch with lifestyle.

Graag neem ik jullie mee in mijn interesse en hou ik jullie op de hoogte van diverse trends. Of het nu gericht is op de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, etc. Voor elk wat wils!

HULP NODIG? Mocht je in contact willen komen, mag je mij mailen op: Binnenhuisinspiratie@hotmail.com.

Veel inspiratieplezier! Bye, Carolien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s